Στα άκρα η κόντρα Γκολεμά - Αρναούτογλου: «Δεν χαλάω ούτε 5 λεπτά για τη συγκεκριμένη»

Την απαξιώνει όσο δεν παίρνει αλλά εκείνη δεν πτοείται ρίχνει και άλλο «λάδι» στη φωτιά

Στα άκρα η κόντρα Γκολεμά - Αρναούτογλου: «Δεν χαλάω ούτε 5 λεπτά για τη συγκεκριμένη»

Μία κόντρα δίχως τέλος είναι αυτή της Ντέπυς Γκολεμά και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι δεν σταματούν να ανταλλάσσουν... καρφιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για την Ντέπυ Γκολεμά, η οποία είχε πει πως, αν ήταν διευθύντρια σε κανάλι, δεν θα του έδινε εκπομπή, δεν δίστασε να δείξει την δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό της, μη καταδεχόμενος να μιλήσει για αυτήν, δηλώνοντας: «Ειλικρινά, δεν χαλαλίζω ούτε πέντε δευτερόλεπτα να μιλήσω για τη συγκεκριμένη. Μου φαίνεται σχεδόν ανέκδοτο, θα ήθελα να μιλήσουμε για κάτι που θα έχει και ενδιαφέρον να απαντήσω».

Στη δήλωση απαξίωσης του παρουσιαστή για την τηλεκριτικό, εκείνη ανταπάντησε: «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία... Δεν ξέρω τι καινούριο κομίζει αυτή η εκπομπή. Φαντάζομαι τη δυσκολία να κλείσει και τους ανθρώπους. Τη μία είχε τον Λιάγκα, την άλλη τον Καλημέρη και μετά τη Δούκισσα. Δηλαδή αυτοί πάνε βόλτα μέσα στο κανάλι και βγαίνει ο ένας στην εκπομπή του άλλου... Εγώ περίμενα να ακούσω κάποια καινούρια πράγματα, που δεν τα ξέρω. Και τον Γιώργο (Λιάγκα) τον βλέπεις κάθε μέρα! Η ερώτηση αν είσαι δυσκοίλιος ή ευκοίλιος δεν είναι μια ερώτηση, που γίνεται για να τσαλακωθεί ο άλλος».

Και η κόντρα ανάμεσά τους, όχι απλά θα συνεχιστεί, αλλά ενίοτε θα «πυροδοτείται» από ακόμα πιο καυστικά σχόλια και αυτό γιατί στη μεταξύ τους συναστρία ο Άρης στον Σκορπιό (καυστική διάθεση) της Ντέπυς Γκολεμά σχηματίζει ένα σκληρό τετράγωνο με την Αφροδίτη στον Υδροχόο (αδιάφορη, απρόβλεπτη, εκκεντρική διάθεση) του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δείχνοντας μια άγρια διαμάχη μεταξύ τους. Το γεγονός μάλιστα ότι η παραπάνω δυσαρμονική όψη γίνεται σε σταθερά ζώδια (εμμονή, προσκόλληση) δείχνει ότι ακόμα και αν υπάρχει κάποια ύφεση (λέμε τώρα...) κάθε φορά θα επιβεβαιώνεται ότι η κόντρα ανάμεσά τους καλά κρατεί!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved