Ποιο το μέλλον του «The 2night show»; Θα συνεχίσει δυναμικά ή θα «ξεφουσκώσει»;

Τι δείχνουν τα άστρα για την πορεία του «Τhe 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ποιο το μέλλον του «The 2night show»; Θα συνεχίσει δυναμικά ή θα «ξεφουσκώσει»;

Το βράδυ της Τετάρτης έκανε πρεμιέρα το «Τhe 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με καλεσμένους τον Γιώργο Λιάγκα, τον Γιώργο Καραγκούνη και τους γκαφατζήδες τραυματιοφορείς από την Λάρισα.

Τα νούμερα τηλεθέασης το «Τhe 2night Show» πήγαν πολύ καλά, καθώς έκανε 22,4% στο σύνολο της τηλεθέασης και 21,1% στις ηλικίες 15 – 44.

Τι θα γίνει όμως στο μέλλον; Θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά ή θα «ξεφουσκώσει»;

Η πρεμιέρα του «The 2night show» έγινε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στις 23:15 με τον Ωροσκόπο του αστρολογικού χάρτη της έναρξής του στον λαμπερό Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ουρανό, δείχνοντας ένα ψυχαγωγικό show με καλεσμένους που θα τραβούν τα βλέμματα του κόσμου και το ενδιαφέρον του κοινού.
Υπάρχει όμως ένα «αλλά». Και αυτό έχει να κάνει με τα τετράγωνα που δέχεται ο Ωροσκόπος από τον Ερμή, τον Ήλιο και τη Σελήνη, δείχνοντας ότι μετά από ένα σημείο το show ίσως δεν «τραβά» γιατί οι ιδέες ή οι καλεσμένοι ενδεχομένως να μην έχουν το «γκελ» που χρειάζεται και το κοινό πιθανόν να αρχίσει να χάσει το ενδιαφέρον του γι' αυτό θα χρειαστεί μια τονωτική ένεση.

Ακόμα, συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της πρεμιέρας του «2night show» με αυτόν του Γρήγορη Αρναούτογλου βλέπουμε ότι η Αφροδίτη της εκπομπής είναι σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα του, δείχνοντας ότι ο ίδιος πιστεύει στο concept της εκπομπής και τελικά θα τον δικαιώσει, παρότι η δυσαρμονική όψη του διευλάνοντα Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του δίνει μια υπερεκτίμηση προσδοκιών.

Εν κατακλείδι, στην πορεία ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές για να μπορέσει να κρατήσει τα καλά νούμερα που κέρδισε στην πρεμιέρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved