Ελένη Μενεγάκη - Τζένη Μπαλατσινού: Το χρονικό μιας φιλίας που (τελικά) άντεξε στα δύσκολα

Μια φίλια για την οποία έχουν χυθεί τόνοι μελανιού στα περιοδικά και ό,τι και να γίνεται κάτι τις «δένει»

Ελένη Μενεγάκη - Τζένη Μπαλατσινού: Το χρονικό μιας φιλίας που (τελικά) άντεξε στα δύσκολα

Η φιλία τους μετρά τουλάχιστον δύο δεκαετίες ωστόσο δεν ήταν λίγες φορές που η σχέση της Τζένης Μπαλατσινού με την φίλη και κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη πέρασε κρίση.

Από τα πρώτα βήματα τους οι δυο γυναίκες έκαναν παρέα.

menba00

Η φιλία τους δεν ήταν για τα φλας των φωτογράφων. Έβγαιναν μαζί, πήγαιναν σινεμά, θέατρο και γελούσαν πολύ.

balmen01


Όσο καιρό η Ελένη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος περνούσαν μαζί τους διακοπές, όπως και πρωτοχρονιάτικα γλέντια. Ήταν η παρέα των 4 stars της τηλεόρασης.

balatsinou-kostopoulos-menegaki

Η φίλια τους δεν ήταν για το «θεαθήναι». Η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα βάπτισαν την δεύτερη κόρη της Ελένης και του Γιάννη Λάτσιου, Βαλέρια

menegaki baptisi

Και ήρθε η στιγμή της κρίσης! Δεν υπάρχουν κοινές εμφανίσεις, μετά το χωρισμό της Ελένης με το Γιάννη Λάτσιο.

Untitled 1


Η Ελένη πηγαίνει θέατρο και σινεμά με τον νέο της σύντροφο, Ματέο Παντζόπουλο, αλλά όχι πια με την άλλοτε αχώριστη φίλη της Τζένη. Η σχέση τους περνά κρίση.

menbal04

Και έρχεται η στιγμή που μετά από τρία χρόνια που η σχέση είχε μπει στον «παγό» οι δύο φίλες ξανασυντιούνται. Ένα νέος κύκλος ανοίγει...

balmen05

Η επανασύνδεση είναι πλεον γεγονός και χθες η Τζένη Μπαλατσινού ήταν καλεσμένη για δεύτερη φορά στην εκπομπή της Ελένης μετά την «συμφιλίωση» τους.

Untitled 3


Ανάμεσα στις δύο Σκορπίνες υπάρχει ένας «ισχυρός δεσμός» που παρά τα όποια σκαμπανοβέσματα που παρουσιάζονται στη σχέση τους, λόγω του ότι ο Άρης της Τζένης βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ουρανό της Ελένης, πάντα θα προκύπτει μια αφορμή για να τα «ξαναβρούν» καθώς οι πλανήτες που έχουν και οι δύο στο Ζυγό τους στήνουν «γέφυρες επικοινωνίας».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved