Αυτές είναι οι γοητευτικές σύζυγοι των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ

Οι διεκδικητές της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας και οι γυναίκες τους

Αυτές είναι οι γοητευτικές σύζυγοι των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ

«Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια γυναίκα»! Εν όψει της εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας η σημερινή Νέα Σελήνη στον συντροφικό Ζυγό, σε αντίθεση με τον αποκαλυπτικό Ουρανό, αποτελεί μια καλή αφορμή για να δούμε τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από τους πολιτικούς που διεκδικούν την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας

Η Ιωάννα Κολοκοτά είναι η σύζυγος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Κομψή αλλά άκρως διακριτική, τον συνοδεύει κυρίως σε επίσημες εκδηλώσεις

kolokota

Η Ελεάνα Βλάχου είναι παντρεμένη με τον συντοπίτη της, περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Δεν είναι κοσμική και όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για «ένα κορίτσι απλό και προσιτό». Έχει φοιτήσει στη Γυμναστική Ακαδημία του ΑΠΘ ενώ στο παρελθόν πρωταγωνίστησε σε video clip του Σταμάτη Γονίδη.

tzitzikosta

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Πρώην στέλεχος της Deutsche Bank στην Αθήνα, ιδρύτρια και αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Endeavor Greece, έχει τη δική της θέση στο χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ενώ όπως έχει παραδεχθεί ο πρώην Υπουργός «αρχηγός στο σπίτι είναι πάντα η γυναίκα».

marevamitsotaki

Η Ευγενία Μανωλίδου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009 με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την παρουσίαση του reality παιχνιδιού «Η στιγμή της αλήθειας» ενώ παρουσίασε και άλλες εκπομπές. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Άδωνη Γεωργιάδη στις πολιτικές του προσπάθειες, κάνοντας -μεταξύ άλλων- χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να δηλώσει την υποστήριξη προς το σύζυγό της.

manolidoy

*Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γεννηθεί στις 6/11/1972
*Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γεννηθεί στις 4/3/1968
*Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει γεννηθεί στις 2/9/1978
*Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γεννηθεί στις 14/12/1953

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved