Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον Ματέο: «Τον αγαπώ και τον επιθυμώ»

Μιλά για πρώτη φορά δημόσια για τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο, και αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας της.

Ελένη Μενεγάκη: Πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον Ματέο: «Τον αγαπώ και τον επιθυμώ»


«Φωτιά» έχει πάρει φέτος το twitter στα χέρια της Ελένης Μενεγάκη, η οποία δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις αποκαλύψεις της τόσο για την κορούλα της, Μαρίνα, όσο και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.

«Κορίτσι μου, πες μας το μυστικό που μετά από τέσσερα παιδιά είσαι τόοοοσο λαμπερή και αδύνατη!!! Είσαι το είδωλό μου!» της έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό μια follower της.

Τι έκανε η παρουσιάστρια; Της αποκάλυψε το μυστικό της ευτυχίας της που δεν είναι άλλο από τον σύντροφό της: «Είμαι με τον άντρα που αγαπώ και επιθυμώ, αυτό είναι το μυστικό!».

Με τον Ποσειδώνα (όνειρο) να σχηματίζει από διέλευση τρίγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο της (σύντροφος) η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας από... έρωτα. Με τον διελαύνοντα Ουρανό (ανανέωση, αποκάλυψη ) στον 1ο οίκο της (προς τα έξω εικόνα) συγκυβερνήτη του 11ου οίκου (3ος σημαντικός σύντροφος, γάμος) η χαρά που βιώνει στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλο δεν κρύβεται και συνεχώς θα αποκαλύπτεται και... κάτι νέο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved