Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση στην Άνδρο, η κατάθλιψη και η… κότα!

Ποιο είναι το δίλλημα της παρουσιάστριας και ποιος ο ρόλος του... αξιαγάπητου πτηνού;

Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση στην Άνδρο, η κατάθλιψη και η… κότα!

Το καλοκαίρι πέρασε όμως η Ελένη Μενεγάκη δεν παύει να επισκέπτεται τον αγαπημένο της προορισμό και το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Ελένη» βρέθηκε και πάλι στην Άνδρο.

Αφού πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της και χάρηκε τη φύση που τόσο αγαπά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες στο twiiter. Τη μία από αυτές η παρουσιάστρια τη συνόδεψε με ένα προβληματισμό που είχε, λίγο πριν πάρει το πλοίο της επιστροφής.

«Λέμε να έρθει στην Αθήνα μαζί με μια φίλη της. Λέτε να πάθει κατάθλιψη; Η αλήθεια είναι πως ζει ελεύθερη στον Παράδεισο» ήταν η λεζάντας της φωτογραφίας που απεικονίζει μια... κότα.

kota


Είναι γνωστό πως η Ελένη έχει κοτέτσι στην Άνδρο και επειδή θέλει να έχει φρέσκα αβγά και στην Αθήνα, έχει δημιουργήσει ένα και στο σπίτι της στα Μελίσσια.

Με τον διελαύνοντα όμως Ερμή στο Ζυγό, που παλαντζάρει τα πράγματα μέχρι να πάρει τη σωστή απόφαση, η παρουσιάστρια είχε μπει σε δίλημμα. Είναι και ανάδρομος, γεγονός που επιτείνει την αναποφασιστικότητα αυτόν τον καιρό κι έτσι έθεσε το ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους.
Ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος την Παρασκευή οπότε η απάντηση που θα της έδιναν τα άστρα... αν μιλούσαν, θα ήταν: «Ελένη, καλύτερα άστο για τώρα και το βλέπεις το επόμενο Σαββατοκύριακο. Θα δεις, θα το ζυγίσεις και θα αποφασίσεις χωρίς πισωγυρίσματα»!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved