Κατρούγκαλος αλά Σαρκοζί: Πώς αντέγραψε το κόλπο να φαίνεται πιο ψηλός

Η αναμνηστική φωτογραφία που έγινε viral

Κατρούγκαλος αλά Σαρκοζί: Πώς αντέγραψε το κόλπο να φαίνεται πιο ψηλός

«Σαρώνει» στα social media η αναμνηστική φωτογραφία της κυβέρνησης που έγινε viral, εξ αιτίας του «κόλπου» αλά Σαρκοζί του Γιώργου Κατρούγκαλου.

Ο Yπουργός Εργασίας στην «οικογενειακή» φωτογραφία του νέου υπουργικού συμβουλίου ήταν ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Βαγγέλη Αποστόλου οι οποίοι τυγχάνει να τον περνούν κατά πολύ στο ύψος.

download


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος θέλοντας να φαίνεται ισοϋψής με τους άλλους δύο Υπουργούς, σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών του, στιγμιότυπο που θύμισε την αντίστοιχη κίνηση του Νικόλα Σαρκοζί όταν το 2009 φωτογραφήθηκε ανάμεσα στο πανύψηλο ζεύγος Ομπάμα. Λέτε ο υπουργός να τον μιμήθηκε;

Πάντως, ο Υπουργός Εργασίας φαίνεται ότι δεν είχε υπολογίσει στην παρατηρητικότητα των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι εντόπισαν το «κόλπο» και το έχουν κάνει viral!

Η Σεληνιακή Έκλειψη της 28ης Σεπτεμβρίου, στην επιρροή της οποίας έγινε η φωτογράφιση της νέας κυβέρνησης, είναι σε όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ήλιο (image, προβολή) του Γιώργου Κατρούγκαλου, γεγονός που συνέβαλε ώστε η προσπάθειά του να φανεί σε ανάλογο ύψος με τους δύο διπλανούς του Υπουργούς να του γυρίσει... μπούμερανγκ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved