Σοκ! Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε γιατί εκείνος τη χτυπούσε

Σήκωνε χέρι πάνω της! Ποιος ο νέος καλλιτέχνης με την «βάρβαρη» συνήθεια;

Σοκ! Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε γιατί εκείνος τη χτυπούσε

Με τον Ερμή (ειδήσεις) ανάδρομο (επαναφορά) στο Ζυγό (γάμος – χωρισμός) στο προσκήνιο έρχονται θέματα που αφορούν σε ζευγάρια. Όμως, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα (μυστικά, «άπλυτα») στον αυταρχικό και εξουσιαστικό Αιγόκερω τους βάζει μια «μαύρη» και «σκοτεινή» πινελιά.

Κάπως έτσι έγινε γνωστό γιατί νεαρό, πολύ προβεβλημένο ζευγάρι της showbiz χώρισε ενώ περιμέναμε ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
«Δύο νέα, όμορφα και πολύ επιτυχημένα παιδιά ερωτεύτηκαν, συγκατοίκησαν κι εκεί που περιμέναμε όλοι ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίζουν. Κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί αυτοί οι δύο άνθρωποι χώρισαν. Μήνες μετά λοιπόν, η κοπέλα εκμυστηρεύτηκε σε πολύ δικό της πρόσωπο ότι η ίδια έδωσε τέλος σε αυτή τη σχέση γιατί είχε γίνει αφόρητη η ζωή της με τον γνωστό καλλιτέχνη, ο οποίος όχι μόνο τη ζήλευε παράφορα αλλά τη χτυπούσε. Τη χτυπούσε πολύ!», ήταν η περιγραφή που έδωσε δημοσιογράφος της εκπομπής "Με το Καλημέρα", Κλεοπάτρα Πατλάκη!

Συνεργάτης της εκπομπής, ωστόσο, έδωσε μια άλλη οπτική: «Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι το συγκεκριμένο κορίτσι χρησιμοποιούσε το όνομα του καλλιτέχνη για να κάνει καριέρα και από τον καιρό που έχουν χωρίσει, τρέχει δεξιά και αριστερά, μπας και βγει σε κανένα περιοδικό».

Όπως και να έχει το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα αγαπά τα σκάνδαλα και «δίνει» όσους αποτελούν... την πέτρα του!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved