Ζώδια και Αστέρια: Η δήλωση του Διδύμου, Ρέμου για το «The Voice» που άναψε φωτιές

Αλλιώς τα νόμιζε, αλλιώς προέκυψαν και τώρα δηλώνει ανοιχτά τι σκέπτεται!

Ζώδια και Αστέρια: Η δήλωση του Διδύμου, Ρέμου για το «The Voice» που άναψε φωτιές

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας επικοινωνιακός Δίδυμος με τον Ερμή (λόγια) σε τρίγωνο με τον Ουρανό του (χωρίς κόμπλεξ, ανοιχτά, ντόρος) στο γενέθλιο ωροσκόπιο του, δείχνοντας ότι πολλές φορές «σκέπτεται» φωναχτά και οι δηλώσεις του... συζητιούνται!

Χθες, Κυριακή 26/4, στο «The Voice» ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή έναν παίκτη που αποχώρησε και δεν τον πήρε κανείς στην ομάδα του πέταξε μια ατάκα γεμάτη υπονοούμενο.
«Θεωρούσα ότι με την δεύτερη ευκαιρία που έχουμε φέτος θα ήταν καλύτερα αλλά είναι χειρότερα τελικά. Νιώθεις ένοχος για αυτούς που δεν σώζεις ενώ φεύγουν από μπροστά σου. Αυτό είναι το χειρότερο. Φεύγουν οι μισοί και νιώθεις ένοχος που δεν τους σώζεις. Άντε να τελειώνουμε και φέτος με το Voice να ηρεμήσουμε από τις ενοχές. Έχουμε γίνει ενοχικοί εδώ μέσα».

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε με τους διελαύνοντες Άρη (μαχητικότητα) και τον Ερμή (ατάκες, δηλώσεις) να έχει περάσει στον 1ο γενέθλιο οίκο του (εγώ, εξωτερίκευση), δείχνοντας την τάση να πει πράγματα «έξω από τα δόντια».

Συγχρόνως, η σύνοδος του διελαύνοντα Άρη (δράσεις) σε σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο του (καθήκοντα, καθοδήγηση, κούραση, σταμάτημα) δείχνει ότι ο Αντώνης Ρέμος βιώνει αυτόν τον καιρό μια δυσανασχέτηση ή ταλαιπωρία ως coach και έτσι η εκδηλωμένη αντίδρασή του σχετίζεται με παύση και μη ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Voice III.
Βέβαια με τον Ήλιο και τον Ερμή του στο πολύγνωμο ζώδιο των Διδύμων δεν αποφασίζει «μπαμ και κάτω» θα σκεφτεί και θα ξανασκεφτεί πριν πάρει τελικές αποφάσεις!

*Ο Αντώνης Ρέμος είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1970

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved