Ζώδια και Αστέρια: Μουρίνιο: «Το πρόβλημά μου είναι πως γίνομαι όλο και καλύτερος».

Ο εκκεντρικός Υδροχόος Ζοζέ Μουρίνιο σε στιγμές αυτογνωσίας!

Ζώδια και Αστέρια: Μουρίνιο: «Το πρόβλημά μου είναι πως γίνομαι όλο και καλύτερος».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση ανθρώπου. Είναι ένας ξεχωριστός και πρωτοποριακός Υδροχόος με ιδιαίτερα αντιφατικά στοιχεία επάνω του, όπως ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο χωρίς ο ίδιος να υπήρξε ποδοσφαιριστής.

Χάρη στην ευνοϊκή όψη τριγώνου του Δία του (επέκταση, τύχη, επιτυχία) με τον Ποσειδώνα του (χάρισμα, υπέρβαση), ο οποίος μάλιστα είναι στον 10ο οίκο (φήμη, καριέρα) έχει καταφέρει να είναι ο «Special One», όπως τον αποκαλούν.

Αυτές τις ημέρες έδωσε συνέντευξη στην βρετανική εφημερίδα Telegraph η οποία μάλιστα έκανε sold out σε πωλήσεις αφού ως απρόβλεπτος Υδροχόος δεν μένει ποτέ στα τυπικά και τα κλισέ και έχει τον τρόπο ό,τι λέει να προκαλεί ενδιαφέρον.
«Νομίζω ότι έχω πρόβλημα... Κάθε φορά γίνομαι και καλύτερος στο επάγγελμά μου. Αυτό που κάνω, το εξελίσσω, βρίσκω νέους τρόπους να μελετάω ένα παιχνίδι ή ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού στο γήπεδο, βρίσκω νέους τρόπους προετοιμασίας για την ομάδα μου, νέα μεθοδολογία, νέες μεθόδους προπόνησης. Αισθάνομαι ολοένα και καλύτερος. Όμως ένα πράγμα δεν μπορώ. Να υποκριθώ όταν μιλάω στους δημοσιογράφους» δήλωσε ο παγκοσμίου φήμης προπονητής.

Mourinho

Τα λεγόμενα του άναψαν «φωτιές» με κάποιους να τα βρίσκουν προκλητικά και υπεροπτικά και αυτό γιατί η συνέντευξη έγινε με τον διελαύνοντα Δία (υπερβολή) στο Λέοντα (με έπαρση) στον 7ο οίκο (απέναντι στους άλλους) σε όψη τετραγώνου με το Μεσουράνημα του (φήμη) και τον γενέθλιο Ποσειδώνα του (εξιδανίκευση) στον Σκορπιό (πάθος και εμμονή) και ήδη έχει διχάσει την κοινή γνώμη στην Αγγλία δημιουργώντας γύρω από το όνομά του τα πλείστα όσα ποικίλα σχόλια.

*Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι γεννημένος στις 26 Ιανουαρίου 1963

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved