Ανακάλυψε την αδελφή ψυχή σου - Μάθε πώς

Η αδελφή ψυχή σου είναι η αληθινή ύπαρξή σου απέναντι στο τώρα, στο αύριο

Ανακάλυψε την αδελφή ψυχή σου - Μάθε πώς

Στην συνέχεια του άρθρου «Εσύ κι ο άλλος σου εαυτός» θα προχωρήσω πιο κάτω, στην κατεύθυνση πως θα βάλεις σε μια τάξη τον αυταρχικό σου εαυτό για να ανακαλύψεις την μαγεία και το φως του άλλου, που είναι βαθιά μέσα σου και δεν σου αποκαλύπτεται, αν εσύ δεν βάλεις το κλειδί στην πόρτα.

Πρέπει να έχεις ελεύθερη βούληση για να αφουγκραστείς την αληθινή σου οντότητα και να ψάξεις να την βρεις. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πολλά πράγματα και υπερβάσεις. Αλλά ίσως μια στιγμή που θα ζήσεις τώρα να είναι η αφορμή να ανακαλύψεις το μοναδικό δώρο που ήταν αναγκαίο για να συνεχίσεις την παρουσία σου εδώ πάνω στον πλανήτη Γη. Είναι η φώτιση που θα σε βγάλει από τον πόνο, την στεναχώρια και την συντριβή και το πιο σημαντικό, από την απίστευτη υποδούλωση της ατέρμονης σκέψης. Η αρχή της ελευθερίας σου είναι να καταλάβεις ότι δεν είσαι εσύ οι σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και οι λογισμοί σου, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο άρθρο. Φαίνεται να σε έχει καταλάβει μια οντότητα η οποία σε καθοδηγεί σε μια πορεία δίχως τέλος αφού συνήθως αυτά που σου λέει είναι αρνητικά και καταστροφικά για σένα και τους άλλους.

**Αναρωτιέσαι ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σου; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ**

Έχεις καταφέρει να σταματήσεις για λίγο τις φωνές στο κεφάλι σου, κυρίως όταν έχεις ένα μεγάλο πρόβλημα; Μάλλον όχι.. γιατί το κάνεις θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις ότι εκείνα που έχουν πραγματική σημασία είναι η ομορφιά μέσα στην σιωπή, η ηρεμία, η γαλήνη, η αγάπη, η χαρά αλλά και μια τεράστια σφαίρα ευφυΐας, πέρα από την σκέψη σου, που σίγουρα θα σε καταπλήξει.

Γιατί εκεί μέσα κρύβεται όλη η αλήθεια σου, η δύναμή σου και η συνταγή της ευδαιμονίας σου πλέον και όχι της ευτυχίας σου. Δηλαδή δεν στηρίζεσαι στην τύχη και σε καταστάσεις εξωτερικές που ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν και εσύ να μείνεις μετέωρος/η. Αλλά σε μια εσωτερική μοναδική κατάσταση με τον εαυτό σου που αυτό δεν μπορεί να στο κλέψει κανένας γιατί είναι η αληθινή ευδαιμονία. Έχεις έρθει σε επαφή με το εσωτερικό σου δαιμόνιο που δεν είναι κανείς άλλος, εκτός από τον αληθινό σου εαυτό. Και έτσι, ξεδιπλώνεις όλο το μυστήριο της ύπαρξης που λέγεται άνθρωπος που εσύ δυστυχώς γνωρίζεις μόνο το ένα δέκατο αυτής της ύπαρξης.

Όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι, έστω και λίγο, και βρεις τελικά το διακόπτη που κλείνει το νου μην φοβηθείς ότι δεν είσαι τίποτε και βρίσκεσαι στο κενό γιατί αυτό είναι και πάλι η πλάνη. Τόλμησε και πήγαινε πιο κάτω, ξέφυγε από το ατελείωτο σφυροκόπημα του μυαλού σου όσο και μεγάλο πρόβλημα και να έχεις. Την στιγμή που θα καταφέρεις να αντιληφθείς αυτή την άλλη οντότητα που υπάρχει μέσα σου που κάθεται εκεί και σε παιδεύει (συνήθως στις 3 με 4 το πρωί μπορεί να σε ξυπνάει για να σου υπενθυμίζει να αγχώνεσαι για το κάθε τι), τότε μπορείς να ανοίξεις την πύλη μιας άλλης, ανώτερης συνείδησης που είναι μόνο φως (Ήλιος) και είναι η μοναδική σου αλήθεια. Η γέφυρα που σε συνδέει με όλο αυτό είναι η Σελήνη που παίρνει την αντανάκλαση του Ήλιου παίζει τον ρόλο του πρώτου ενστίκτου αλλά εσύ συνήθως δεν το ακούς.

Για να συνεχίσεις να αφυπνίζεσαι θα χρειαστεί να σταματήσεις πλέον να παρατηρείς αυτή την οντότητα. Εκτός από το φως, νερό, τηλέφωνο, εφορία και ασφάλειες που πρέπει να πληρώσεις, εκτός από καλό παιδί, σύντροφος, μάνα, πατέρας, υπάλληλος φίλος επιτυχημένος/η, όμορφος /η πλούσιος/α και ό, τι άλλο ρόλο παίζεις ταυτισμένος/η με τον νου σου και τα πρέπει που πρέπει να είσαι, έχεις και κάτι πολύ δικό σου που δεν ανήκει σε κανένα και αυτό μπορεί να το βρεις στην εκκένωση του εγώ σου, δηλαδή στην ταπείνωση γιατί αυτοί οι ρόλοι που παίζεις μπορεί να σου δίνουν και μια αίγλη ή να σου καλύπτουν μια μεγάλη φιλοδοξία.

Για αυτό ΑΠΟΤΑΥΤΙΣΟΥ από αυτούς τους ρόλους έστω και για ένα δευτερόλεπτο και δημιούργησε ένα κενό στην ροή του νου, κατευθύνοντας απλώς την εστίαση της προσοχής σου στο τώρα. Δώσε ακόμα σημασία και στο κενό μεταξύ των δυο σου αναπνοών. Να είσαι απόλυτα παρών/α και έτσι το πιο σημαντικό σου βήμα για την φώτιση ξεκινάει γιατί θα δώσεις την ψυχή σου μια άλλη τροφή που είναι η ελπίδα. Κάθε φορά που δημιουργείς ένα κενό στην ροή του νου, το φώς μέσα σου μεγαλώνει γιατί η αλήθεια σου είναι μόνο στο τώρα.

Όταν θα μπορείς να σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο απέναντι στις ανησυχίες του τυραννικού νου και όταν θα έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη ότι μπορείς να ξεφύγεις από τον άλλο σου εαυτό, τον ψευδαισθησιακό, θα είναι η απόδειξη ότι δεν τον παίρνεις σοβαρά γιατί δεν θα εξαρτάσαι πλέον από αυτόν. Χωρίς να σημαίνει ότι η ζωή σου δεν θα είναι σοβαρή και δεν θα της δίνεις την σημασία που πρέπει. Αντίθετα τώρα θα της δώσεις αυτά που της αξίζουν γιατί θα έχεις βρεις την αδελφή ψυχή σου που είναι η αληθινή ύπαρξή σου απέναντι στο τώρα, στο αύριο και για πάντα. Θα έχεις ανακαλύψει τον Θεό μέσα σου.

Καλή επιτυχία!

Διάβασε επίσης:

Ο Κρόνος και η ηλικία που ωριμάζουμε

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved