Ζώδια και αστέρια: Ashton Kutcher: Ένας Υδροχόος που… σταμάτησε το σεξ;;;

Ισχυρίζεται ότι του έτρωγε χρόνο! Να τον πιστέψουμε ή λέει παραμύθια; Τι δείχνει ο αστρολογικός του χάρτης;

Ζώδια και αστέρια: Ashton Kutcher: Ένας Υδροχόος που… σταμάτησε το σεξ;;;

Διαβάζοντας τη δήλωση του Ashton Kutcher «Αποφάσισα να σταματήσω να κάνω σεξ. Το έβγαλα τελείως από τη ζωή μου. Μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο» καταλαβαίνει κανείς ότι σίγουρα δεν είναι... Σκορπιός!

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι έκοψε το σεξ γιατί θεωρεί ότι, από τότε που έγινε πατέρας, δεν υπάρχει μεγαλύτερο προνόμιο από την πατρότητα. Έτσι, για να προλαβαίνει να παίζει στη σειρά «Two and a half men» και να ασχολείται με την οικογένειά του, και κυρίως με την μερικών μηνών κόρη του Izambel, αποφάσισε... να κόψει το σεξ.

Μαθαίνοντας ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι Υδροχόος, το ζώδιο των μεγάλων «πάνω – κάτω», των ανατροπών, που τη μια θέλει κάτι πολύ και την άλλη το βαριέται όσο τίποτα, μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι Ashton Kutcher περνάει μια τέτοια φάση.

Αν βέβαια ήταν Αιγόκερως, το ζώδιο της αποστέρησης και της εγκράτειας, που μπορεί να μονάζει, να νηστεύει και η απουσία του σεξ δεν του λέει κάτι καθώς αντικαθίσταται από κάποιο υψηλό σκοπό, δεν θα χρειαζόταν καν να κοιτάξουμε τον αστρολογικό του χάρτη για να πιστέψουμε με τη μία... ότι το έχει κόψει!

Ο Υδροχόος όμως, πέρα από τις μεγάλες ανατροπές που κάνει στη ζωή του λόγω ότι το αντιδιαμετρικό του ζώδιο είναι ο Λέων (ανάγκη για προβολή), για χάρη της δημοσιότητας μπορεί να πει και τα πιο ακραία πράγματα, κάτι που στην περίπτωση του Ashton Kutcher έχει μια δόση αλήθειας καθότι έχει μια πολυαστρία στον Υδροχόο.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα στοιχείο στον αστρολογικό του χάρτη, που μας έκανε να πιστέψουμε ότι, ναι, μπορεί ο διάσημος ηθοποιός να έκοψε το σεξ.

Η ακμή του 8ου οίκου του (σεξ) είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω (διακοπή, στέρηση) και ο κυβερνήτης αυτού ο Κρόνος (τέλος) είναι στον 4ο(με την έλευση) στον Λέοντα (παιδιού) ενώ ο διελαύνων Πλούτωνας (τέλος και νέα αρχή) στον 8ο οίκο του (σεξουαλική ζωή) υποστηρίζει τα λεγόμενά του.

Από την άλλη, με τον διελαύνοντα Δία να σχηματίζει όψη συνόδου από τον σηματοδότη του σεξ, στο ωροσκόπιό του, τον Κρόνο, τους επόμενους μήνες... φαίνεται ότι θα το ξαναρχίσει!

Όπως θα έλεγε και η Θεοπούλα... «κόβεται το σεξ;».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved