Ζώδια και αστέρια: Έφτασε η μεγάλη ώρα! Ο Αντώνης Ρέμος… μπαμπάς!

Υδροχόος το κοριτσάκι του Αντώνη Ρεμου! Και το όνομα αυτής Έλενα!

Ζώδια και αστέρια: Έφτασε η μεγάλη ώρα! Ο Αντώνης Ρέμος… μπαμπάς!

Με τον διελαύνοντα Ερμή (ανακοίνωση) συγκυβερνήτη του 5ου οίκου (παιδιά) σε όψη με την Αφροδίτη (κορίτσι) του Αντώνη Ρέμου έφτασε η ώρα για το γνωστό τραγουδιστή να ακούσει το πρώτο κλάμα της κόρης του με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Από χθες, ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Αντώνης Ρέμος γίνεται μπαμπάς!

«Και μια ευχή στο φίλο μας τον Αντωνάκη, τον Αντωνάκη τον Ρέμο. Σε λίγες ώρες ο Αντώνης γίνεται μπαμπάς! Μέσα στο Σαββατοκύριακο» είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσία του Δία (απόκτηση) στον 5ο του οίκο (παιδιού) αυξάνει τη χαρά του Αντώνη Ρέμου ενώ, όπως δείχνει το τρίγωνο του διελαύνοντα Κρόνου με την Αφροδίτη του, κυβερνήτη του 1ου οίκου του, το ευχάριστο γεγονός είναι πόθος χρόνων για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο Ήλιος (ύπαρξη) της Υδροχόινας κόρης του Αντώνη Ρέμου θα βρίσκεται, όπως συχνά συμβαίνει στις συναστρίες παιδιών – γονιών, στον αντιδιαμετρικό αντίθετο οίκο του 5ου οίκου, (παιδιά) στον 11ο οίκο, και θα σχηματίζει θετική όψη με το Δία του (ευλογία, χαρά) μπαμπά της.

Το όνομα της κόρης του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ θα είναι Έλενα και θα έχει κάτι κοινό με την Μελίνα, την κόρη της Δέσποινας Βάνδη, με την οποία ο τραγουδιστής θα κάθεται από αύριο και πάλι σε διπλανές καρέκλες στο «The Voice 2». Ποιο είναι αυτό; Ανήκουν και οι δύο στο ζώδιο του Υδροχόου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved