Ζώδια και αστέρια: Σαμίου - Γεωργιάδης και στη μέση… ο Ερμής!

Γιατί «κουρδίζεται» τόσο πολύ μαζί του και δεν μπορεί να σταματήσει να «του τη λέει»;

Ζώδια και αστέρια: Σαμίου - Γεωργιάδης και στη μέση… ο Ερμής!

Η κόντρα, η οποία κρατά εδώ και πολύ καιρό, φούντωσε ξανά, αυτή τη φορά διαδικτυακά, μεταξύ της Άντζυ Σαμίου και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τον Ήλιο του (προσωπικότητα) στον Σκορπιό στην 13η μοίρα και η Άντζυ Σαμίου έχει τον Άρη (επίθεση) στην 10η μοίρα του Υδροχόου (ιντερνέτ) και τον Ουρανό (ξέσπασμα) στην 17η μοίρα του Λέοντα (θερμό) κάνοντας δυσμενείς όψεις με τον Ήλιο του βουλευτή της ΝΔ.

Ως εκ τούτου, όπως δείχνουν οι παραπάνω αστρολογικές όψεις, ο Άδωνης Γεωργιάδης την εκνευρίζει σε τέτοιο βαθμό που δεν χορταίνει να αντιδρά εναντίον του, και μάλιστα ανοιχτά, στα social media. Γεγονός που ενισχύεται αυτή την περίοδο από το ότι ο διελαύνων Ερμής (επικοινωνία) στον Υδροχόο (μέσω τεχνολογίας) κάνει σύνοδο με τον Άρη («καρφιά») στον Υδροχόο (στο διαδίκτυο) της Άντζυ Σαμίου.

Έτσι, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις και την στάση του Άδωνι Γεωργίαδη σε αυτές άρχισε ο εξής διάλογος μεταξύ τους στοTwitter.
Άντζυ Σαμίου: Όταν πηγαίνεις στον πόλεμο κύριε Άδωνι Γεωργιάδη δεν φοβάσαι την ήττα! Τι την πουλάς τόση ιστορία, αφού δεν σε έμαθε τίποτα!
Άδωνις Γεωργιάδης: Μα εγώ δεν θέλω πόλεμο με την ΕΕ κυρία μου! Μόνον οι τρελοί θέλουν να συγκρουστούμε με όλα τα άλλα Κράτη! Αυτό με έμαθαν!
Άντζυ Σαμίου: Αν είχαν πει το ίδιο ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής και ο Μ. Αλέξανδρος, τώρα δεν θα υπήρχαμε στο χάρτη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved