Ζώδια και αστέρια: Παναγιώτα Βλαντή - Σε ποια ηλικία έκανε πρώτη φορά σεξ η δυναμική Κριαρίνα;

Αν νομίζεις ότι επειδή, ως Κριός, η Παναγιώτα Βλαντή βιάζεται και, κυρίως στην εφηβεία της ήταν παρορμητική, τότε... δεν πέφτεις μέσα! Σε ποια ηλικία όμως γνώρισε η ηθοποιός τη... χαρά του έρωτα;

Ζώδια και αστέρια: Παναγιώτα Βλαντή - Σε ποια ηλικία έκανε πρώτη φορά σεξ η δυναμική Κριαρίνα;

Η Παναγιώτα Βλαντή καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Από έρωτα» αποκάλυψε πότε έκανε η ίδια για πρώτη φορά έρωτα.

Η γνωστή ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από τον Θοδωρή Αθερίδη «Σε τι ηλικία έκανες έρωτα για πρώτη φορά;» εκείνη απάντησε «Ωχ, πολύ προσωπική ερώτηση» και τότε εκείνος σχολίασε «Σιγά το πράγμα» με την Παναγιώτα Βλαντή να φαίνεται ότι πιέζεται και εν τέλει να απαντά «Πάντως μεγάλη, όχι μικρή...».

Πιο πολλές λεπτομέρειες ήθελε ο Θοδωρής Αθερίδης και όταν ρώτησε και ξαναρώτησε «17;» και «18;» αντίστοιχα εκείνη είπε χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη «Βάλε και βάλε...».

Η Παναγιώτη Βλαντή έχει τον Ερμή της σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνοντας ότι όταν δεν θέλει να απαντήσει σε κάτι «κουμπώνεται και μαζεύεται» και όσο και αν επιμένει ο οποιοσδήποτε δεν ανοίγει την πόρτα του νου για τις πληροφορίες που ζητά ο άλλος.

Ο Ερμής συγχρόνως συμβολίζει και την εφηβική ηλικία του ατόμου που λόγω της όψης με τον Κρόνο, τον πλανήτη της συστολής, δείχνει αυτό που είπε η ίδια για την εφηβεία της, ότι δηλαδή ήταν ντροπαλή, πολύ μαζεμένη και αφοσιωμένη στο σχολείο.

Ωστόσο, μετά την εποχή του Ερμή (εφηβεία) ξεκινά το στάδιο της ενηλικίωσης του ατόμου (Άρης), όπου η Κριαρίνα Παναγιώτα Βλαντή αλλάζει σελίδα και ακολουθεί τις επιταγές του Άρη της, δηλαδή αναλαμβάνει δράση τόσο επαγγελματική όσο και ερωτική.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο Άρης της στον Υδροχόο (σεξουαλικότητα διανοητική, όχι με το συνήθη τρόπο) σχηματίζει ένα αέρινο τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Ζυγό (ομορφιά με χάρη που καθηλώνει), την ανέδειξε στα 42 της χρόνια ως την πιο σέξι γυναίκα της 20ετίας στα πλαίσια των 20 χρόνων του Mega.

Όψη, που αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν οι περισσότερες γυναίκες (σε άλλα ζώδια – άρα άλλα χαρακτηριστικά) που έχουν χαρακτηριστεί από τον ανδρικό πληθυσμό sex symbol όπως για παράδειγμα η Ζωή Λάσκαρη και η Ελένη Μενεγάκη όσον αφορά την ελληνική σόουμπιζ.
Πεπρωμένο... φυγείν αδύνατο λοιπόν ο τίτλος «σέξι κι ωραία» για την Παναγιώτα Βλαντή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved