Ζώδια και αστέρια: Ακόμα ένας χωρισμός στην -πολύπαθη- showbiz!

Πνέουν τα λοίσθια οι σχέσεις των celebrities! Ένα ακόμη ζευγάρι καλωσόρισε το 2015 με χωρισμό!

Ζώδια και αστέρια: Ακόμα ένας χωρισμός στην -πολύπαθη- showbiz!

Ποδαρικό με χωρισμούς έχει κάνει το 2015 για τα ζευγάρια της showbiz. Μετά τους Αραβανή – Βρεττό και Οικονόμοπουλο – Κάβουρα και η Εβελίνα Παπούλια με τον σύντροφό της Φώτη Παπαθεοδώρου ακολουθούν... χωριστούς δρόμους!

Τι έχει γίνει; Περονόσπορος έχει πέσει; Όχι ακριβώς!

Με εξαίρεση το ζευγάρι Οικονόπουλο – Κάβουρα, που τη «ζημιά» την έκαναν οι «πολλά βαρείς» Ουρανός (ξαφνικός) και Πλούτωνας (τέλος) σε όψεις με την Αφροδίτη (αισθηματικού δεσμού) του τραγουδιστή, στην περίπτωση των άλλων δύο ζευγαριών ο χωρισμός οφείλεται στον πλανήτη της σοβαρής κρίσης και ενίοτε και του τέλους, τον Κρόνο!

Την Αφροδίτη των Αραβανή – Βρεττό και της Εβελίνα Παπούλια «χτύπησε» ο Κρόνος και στη σχέσης τους έπεσαν τίτλοι τέλους!

Και πιο συγκεκριμένα όσον αφορά στην Εβελίνα Παπούλια, η ηθοποιός έχει την Αφροδίτη της (σχέση) στο ζώδιο της ανεξαρτησίας, του απρόσμενου και της ανανέωσης τον Υδροχόο σε δυσμενείς όψεις με τον Κρόνο (κούραση) και τον Ποσειδώνα (λάθη, διάψευση προσδοκιών).
Με τον διελαύνοντα Κρόνο (η ώρα του ελέγχου, της δοκιμασίας και της κρίσης) να τις ενεργοποιεί από το χειμώνα του 2014... ήρθε ο χωρισμός!

Ο διελαύνων Δίας σε αντίθεση με την Αφροδίτη της ηθοποιού μέσα στο 2015 ίσως φέρει μια επανασύνδεση ή ακόμα και ένα άλλο ειδύλλιο ωστόσο ο Κρόνος θα ενεργοποιήσει ξανά τις παραπάνω δυσμενές όψεις μέσα στο 2015 προμηνύοντας εκ νέου δυσκολίες και χωρισμούς!
Και αυτό γιατί το μήνυμα του Κρόνου είναι ότι «το πρώτο βήμα για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις είναι να έχεις το κουράγιο να βάλεις τέλος σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε... δεν σου κάνει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved