Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Το «καρφί» του Χάρη Ιωαννίδη στο Λάτσιο για τη Μενεγάκη

Ταραχή στο Dancing with the stars έφερε η μπηχτή του Χάρη Ιωαννίδη στοn Γιάννη Λάτσιο για τους... Σκορπιούς!

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Το «καρφί» του Χάρη Ιωαννίδη στο Λάτσιο για τη Μενεγάκη

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα ακούσεις από έναν άνθρωπο με τον Ερμή σε όψη με τον Ουρανό! Και αναμφίβολα, στο χθεσινό «Dancing with the stars 5» ο Γιάννης Λάτσιος με τίποτα δεν περίμενε την ατάκα, και μάλιστα όλο υπονοούμενο, του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ένας σεξι Σκορπιός που μαγνητίζει τα βλέμματα των γυναικών επάνω του, ενώ η νευρική έκρηξη και η υπερδιέγερση είναι γνωρίσματα, όχι μόνο των σωματικών του κινήσεων, όπως κανείς μπορεί να παρατηρήσει, αλλά και της σκέψης του!

Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ουρανό επεξεργάζεται πολύ γρήγορα τις πληροφορίες και ξεφουρνίζει ό,τι σκέφτεται σαν κεραυνός, αποκαλύπτοντας έτσι τι περνάει από το νου του χωρίς να μπορεί να κρίνει εκείνη τη στιγμή αν ο χρόνος είναι ο κατάλληλος ή αν αυτό που λέει είναι πρέπον είτε για την περίσταση είτε για το πρόσωπο που αναφέρεται.

Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Κρόνος, ο πλανήτης που συμβολίζει την πείρα, την περίσκεψη και τον αυτοέλεγχο αρχίζει να είναι πιο ισχυρός σε ένα ωροσκόπιο μετά τα τριάντα χρόνια του ατόμου ενισχύει την τάση του αυτή.

Κι αυτό γιατί αρχίζοντας μόλις προ μερικών μηνών να διανύει την 3η δεκαετία της ζωής του, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, δεν έχει αποκτήσει γνώση των συνεπειών... των πέρα από κάθε προσδοκία κουβέντων του. Και έτσι, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνουν και αιτία για να τον πάρει και να τον σηκώσει ο άνεμος!

Ο ωραίος Σκορπιός «τυπάς» και ειλικρινής «πιτσιρικάς» σε σημείο αυθάδειας λοιπόν Θεοχάρης Ιωαννίδης χθες πέταξε μια ατάκα στον κριτή του «DWTS5» Γιάννη Λάτσιο που τον έκανε να νιώσει ταραχή... αμήχανη και «κουμπωμένη»!

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος ρώτησε το Θεοχάρη Ιωαννίδη αν παραπονιόταν στον χορό κατά τη διάρκεια της απουσίας του στο Λος Άντζελες εκείνος του απάντησε «Μου έστελνε video η ντάμα μου». «Τι video;» τον ρώτησε εκείνος με ύφος πονηρό και τότε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του είπε όλο νόημα: «Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Γιατί και εγώ έτσι σκέφτομαι. Έπρεπε να είστε Σκορπιός».

«Γιατί τι έχουν οι Σκορπιοί;» πετάχτηκε η Δούκισα Νομικού και τότε ήρθε η τελειωτική ατάκα του ηθοποιού: «Ξέρει αυτός τι έχουν οι Σκορπιοί» με τον Γιάννη Λάτσιο αμήχανο να μη δίνει συνέχεια στη συζήτηση, μιας και ο ηθοποιός εμμέσως πλην σαφώς αναφερόταν στην πρώην σύζυγό του και Σκορπίνα παρουσιάστρια... Ελένη Μενεγάκη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved