Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Και με κρύα και με χιόνια… πρώτη!

Let it snow! Το χιόνι κάνει πολλούς celebrities να νιώθουν παιδιά και να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, όμως την πρωτιά κι εδώ την έκανε η Ελένη Μενεγάκη!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη - Και με κρύα και με χιόνια… πρώτη!


Ο διελαύνων Ήλιος είναι στον Αιγόκερω. το ζώδιο που συμβολίζει τόσο το κρύο όσο και τα χιόνια. Οι πρώτες νιφάδες στην Αθήνα έχουν αρχίσει να πέφτουν ήδη από χθες, διαμορφώνοντας το απόλυτο Πρωτοχρονιάτικο σκηνικό. Πολλά πρόσωπα της showbiz έχουν αρχίσει να ανεβάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως η Ελένη Μενεγάκη τους πρόλαβε όλους!

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τον Ωροσκόπο της, στο ζώδιο της πρωτιάς, τον ταχύ, δυναμικό και ενεργητικό Κριό. Και χθες πρωί – πρωί, και συγκεκριμένα στις 07:30, τράβηξε με το ipad της πλάνα από τα πρώτα χιόνια που άρχισαν να πέφτουν, με θέα τον κήπο του σπιτιού της, στα Μελίσσια.

Ο διελαύνων Ήλιος στον Αιγόκερω (εικόνες - καιρός χιονιού) ήταν σε όψη με τον Ουρανό της (τηλεόραση) και η διελαύνουσα Σελήνη (διάθεση) βρίσκονταν στον 1ο οίκο της (ανυπομόνη, ξεσηκωτική) κι έτσι με την έναρξη της εκπομπής της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τα πρώτα πρωινά πλάνα από τον χιονισμένο τη κήπο με το τηλεοπτικό κοινό.

Αμέσως, μετά ακολούθησαν πλάνα από την Πεντέλη που το χιόνι το είχε στρώσει.

«Εδώ είναι Πεντέλη δεν είναι το σπίτι μου, από το πρωί που το τράβαγα στις 7:30 μέχρι τώρα, και είναι έτσι..., εντάξει είπαμε» σχολίασε χαριτολογώντας η Ελένη Μενεγάκη, όπως δηλαδή προτάσσει η γενέθλια Σελήνη της (διάθεση) στους αεικίνητους Διδύμους (ανάλαφρη, χαρούμενη) και στον 3ο οίκο της (επικοινωνία, σχόλια, ατάκες).

Και με κρύα και με χιόνια... πρώτη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved