Ζώδια και αστέρια: Γεωργιάδης & Μανωλίδου: Ήθελαν μυστική βάπτιση αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον… Ουρανό

Στην άκρως μυστική βάπτιση του γιου τους έκανε την παρουσία του... ο αποκαλυπτικός Ουρανός!

Ζώδια και αστέρια: Γεωργιάδης & Μανωλίδου: Ήθελαν μυστική βάπτιση αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον… Ουρανό


Στην επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τις προηγούμενες μέρες (που ευνοεί μυστικά ευτυχή γεγονότα) όψη που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του ο Σκορπιός Άδωνις Γεωργιάδης, έγιναν προσπάθειες να γίνει υπο άκρα μυστικότητα η βάπτιση του μικρού γιου της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, όψη που ευνοεί ο λόγος να χρησιμοποιείται για αποπροσανατολισμό, δήλωσε λίγες μέρες πριν τη βάπτιση: «Η βάφτιση έχει αναβληθεί. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» την ώρα μάλιστα που ο διελαύνων Ερμής (ανακοίνωση) έκανε τετράγωνο με την γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα (μυστικές ευχάριστες συγκεντρώσεις).

Όμως η βάπτιση του βενιαμίν την οικογένειας έγινε κανονικά όπως ήταν προγραμματισμένη, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, και παρά την προσπάθεια ιδιαίτερα του Άδωνι Γεωργιάδη να κρατηθούν οι πληροφορίες της βάπτισης όσο πιο μακριά γίνεται από τη δημοσιοποίησή τους, φωτογράφοι κατάφεραν και τράβηξαν φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Κι αυτό, γιατί, μπορεί η σύνοδος Αφροδίτη – Πλούτωνα να έδειχνε μυστικότητα όχι μόνο γύρω από βαπτίσεις και γάμους αλλά και σε θέματα σχέσεων και οικονομικών, σε γενικότερο επίπεδο όμως η εμπλοκή στην εν λόγω όψη του αιφνίδιου και αποκαλυπτικού Ουρανού δείχνει ότι στο τέλος κανείς δεν θα γλιτώσει, ούτε ο Άδωνις ούτε κανένας, από το να έρθουν αυτές στο φως.

Έτσι, όπως δείχνουν οι δημοσιοποιημένες φωτογραφίες, οι γονείς, Ευγενία Μανωλίδου και Άδωνις Γεωργιάδη έφτασαν στην εκκλησία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να κρατά τον μικρό τους γιο στην αγκαλιά τυλιγμένο με μια γαλάζια κουβέρτα, ενώ καλεσμένοι ήταν πολύ κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, συγγενείς και φίλοι, που δεν ξεπέρασαν τους εβδομήντα.

Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν την Ιχθύ Ευγενία Μανωλίδου, που με τον Ήλιο της σε τρίγωνο με τον Ουρανό «το 'χει» να τραβά τα φώτα της δημοσιότητας ενώ η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι την αγαπά ο φακός, φορώντας ένα λευκό κοντό φόρεμα χωρίς μανίκια και την 16χρονη κόρη της μαέστρου Θεοδώρα, από τον πρώτο της γάμο με τον Θεόδωρο Μανωδλίδη, με κοντό ασπρόμαυρο πουα φόρεμα αλλά και τον υπουργό υγείας Μάκη Βορίδη με την σύζυγό του.

Οι νονοί ήταν τρείς, ο Μπίλι και η Μελίνα Δασκαλάκη μαζί με τον γιο τους Χάρη ενώ το μωρό έλαβε δυο ονόματα, Αλκαίος - Αναστάσιος.

Τελικά, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο ή αστρολογικά ορθά... από την πλανήτη της αποκάλυψης... τον Ουρανό!

Πηγή φωτογραφίας: Espresso

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved