Ζώδια και αστέρια: Φαίη Σκορδά: Σέξι και εντυπωσιακή η εμφάνισή της στο DWTS5

Η Υδροχόος μπαλαρίνα και οι μαγικές πουέντ των παιδικών της χρόνων.

Ζώδια και αστέρια: Φαίη Σκορδά: Σέξι και εντυπωσιακή η εμφάνισή της στο DWTS5


Η Φαίη Σκορδά χθες, σαν να βγήκε από ταινία μπαλέτου της Barbie, πρωταγωνίστησε ως μπαλαρίνα στο Dancing with the stars 5.

Από τα 3 ως τα 15 χρόνια της η Φαίη Σκορδά έκανε μπαλέτο εκφράζοντας έτσι την ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση που επιβάλλει η γενέθλια όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Βέβαια με τον Κρόνο, τον πλανήτη των εμποδίων, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυτή η ανάγκη συχνά στη ζωή της συναντά σκοπέλους και ανακόπτεται, συνήθως από αυξημένες υποχρεώσεις, ζητήματα υγείας και λιγοστό ελεύθερο χρόνο.

Ωστόσο, το καλοκαίρι με τον διευλάνοντα Ποσειδώνα (καλλιτεχνική, χορευτική έκφραση) να πραγματοποιεί όψη συνόδου με τον Ερμή της (προτάσεις, ιδέες) στους Ιχθύες (για χορό) η Φαίη Σκορδά είχε μια συζήτηση με τον Γιάννη Λάτσιο για να συμμετέχει ως guest στο Dancing with the stars 5.

Έτσι, το χειμώνα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, βρέθηκε να ξαναφορά τις πουέντ της και να κάνει πρόβες στη σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα.

Χθες, 14 Δεκεμβρίου 2014 με τον διελαύνοντα Ήλιο (παρουσίαση, θέαμα) σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της (χορογραφίας, συμμετοχή σε καλλιτεχνικό πρόγραμμα) φορώντας ένα λευκό a la Μέρλιν φόρεμα χόρεψε στο 8ο live του Dancing with the stars 5. Πλαισιωμένη από χορευτές, στο τέλος έμεινε με ένα μαύρο κορμάκι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και τα όμορφά της πόδια.

Η διελαύνουσα Σελήνη ήταν στον εργατικό ζώδιο της Παρθένου δείχνοντας ότι η παρουσιάστρια του Πρωινού του Ant1 είχε άγχος καθώς ήθελε να παρουσιάσει μια τελειοποιημένη χορογραφία. Όμως λόγω της συνόδου της διελαύνουσας Σελήνης με τον γενέθλιο Κρόνο της στην Παρθένο, τον πλανήτη του περιορισμού, αν και ίσως κόπιασε πολύ η αίσθηση που της έμεινες είναι ότι χρειαζόταν και άλλος χρόνο για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι η γνώμη του κοινού και, με την διελαύνουσα Αφροδίτη σε θετική όψη με το γενέθλιο Δία της, η παρουσιάστρια του Πρωινό του Ant1 ένιωσε ότι ο κόσμος χάρηκε και απόλαυσε την παρουσία της ως μπαλαρίνα στο Dancing with the stars 5.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved