Ζώδια και αστέρια: Ο Τζίμης Πανούσης επιτίθεται στον Πέτρο Κωστόπουλο

Ο Τζίμης Πανούσης κατακεραυνώνει τον επίσης 60χρονο και Υδροχόο Πέτρο Κωστόπουλο.

Ζώδια και αστέρια: Ο Τζίμης Πανούσης επιτίθεται στον Πέτρο Κωστόπουλο


Ο Τζίμης Πανούσης ως Υδροχόος είναι ανατρεπτικός και σχολιάζει τους πάντα και τα πάντα χωρίς αναστολή! Σε συνέντευξη που έδωσε σχολίασε το νέο ξεκίνημα του Μάρκου Σεφερλή ενώ «στόλισε» τον πρώην παρουσιαστή του πρωινού του Mega, τον ομοζώδιό του Υδροχόο Πέτρο Κωστόπουλο.

«Λόγω του γιου μου, έχω δει όλες τις παραστάσεις του. Είναι ένας λαϊκός κωμικός που αποδεικνύεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυτοσχεδιασμό και έχει δυνατή ατάκα. Είναι της δουλειάς, γι' αυτό και η επιτυχία του στην τηλεόραση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί» δήλωσε σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή ενώ συμπλήρωσε: «Δεν είναι σαν κάποια αποτυχημένα λαμόγια της τηλεόρασης, όπως ο Κωστόπουλος. Ο Κωστόπουλος ήταν ένας διαπλεκόμενος Πασοκτζής που έφαγε τα λεφτά του κόσμου και παρόλο που ήταν γέρος ήθελε να βγαίνει στην τηλεόραση, έστω κι αν γνώριζε ότι δεν κάνει γι' αυτή τη δουλειά».

Στη συναστρία των δύο ανδρών, ο Άρης του Τζίμη Πανούση βρίσκεται σε δυσμενή όψη με τον Ερμή του Πέτρου Κωστόπουλου δείχνοντας την τάση του δημοφιλή καλλιτέχνη να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρώην παρουσιαστή και έκδοτη.

Από την άλλη, ο Άρης του Πέτρου Κωστόπουλου κάνει δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο του Τζίμη Πανούση δείχνοντας ότι πιθανόν να υπάρξει αντεπίθεση προς το πρόσωπο ή τη δουλειά του Τζίμη Πανούση σε χρόνο ανύποπτο, όπως προστάζει ο Άρης του Πέτρου Κωστόπουλου που, λόγω ότι είναι στον Σκορπιό, δεν ξεχνάει και, σε όποιον τον έχει πειράξει, του την φυλάει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved