Ζώδια και αστέρια: «Την είπε» χοντρά ο Λαζόπουλος σε Βαρβιτσιώτη

Όρεξη για αποκαλυπτικό καυτηριασμό έχει πάντα ο Λάκης Λαζόπουλος αφού στο γενέθλιο χάρτη του ο Άρης στον Υδροχόο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο.

Ζώδια και αστέρια: «Την είπε» χοντρά ο Λαζόπουλος σε Βαρβιτσιώτη


Στο χθεσινό «Αλ Τσαντίρι», ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε με το δικό το μοναδικό καυστικό τρόπο την τροπολογία που ψήφισε η Βουλή για τους εφοπλιστές αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

«Ψήφισαν τροπολογία τα επόμενα τέσσερα χρόνια αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι εφοπλιστές να πληρώνουν οικειοθελώς την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης. Αν θέλουνε. Για αυτά τα ελάχιστα που δηλώνουν εντός χώρας. Και για αυτά τα τέσσερα χρόνια που έρχονται κανόνισε ταρίφα ο Βαρβιτσιώτης περίπου 80 εκατ. ευρώ. Περίπου ότι πληρώνουν και οι μετανάστες σε παράβολα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Με το αζημίωτο φαντάζομαι. Γιατί διαβάζω στις εφημερίδες (στην Real Life), ότι είναι με κόρη εφοπλιστή... Φαντάζομαι για το καλό που της έκανε θα τον φροντίσει λίγο στα γεράματά του... Φαντάζομαι...».

Με τον Ερμή στους Διδύμους, δεν του ξεφεύγει τίποτα του Λάκη, έχει πολύπλευρη ενημέρωση και με τον ανατρεπτικό Άρη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ήλιο του η ειρωνεία του δεν είναι μόνο καυστική, αλλά γίνεται ενίοτε και άκρως... αποκαλυπτική!

Δείτε το video στο gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved