Ζώδια και αστέρια: Μάρκος Σεφερλής: Η «ευχή» των παρουσιαστών και το γούρι της πρεμιέρας

Ποιο είναι το «μαγικό αντικείμενο» του Μάρκου Σεφερλή για να πάει καλά η εκπομπή «Mega με μία» και από ποιους παρουσιαστές ζήτησε την «ευχή» τους;

Ζώδια και αστέρια: Μάρκος Σεφερλής: Η «ευχή» των παρουσιαστών και το γούρι της πρεμιέρας


Καλοτυχία! Προληπτικοί και μη, όλοι τη θέλουν! Ο Μάρκος Σεφερλής ξεκινώντας σήμερα την εκπομπή«Mega με μία» ήθελε την τύχη με το μέρος του και για γούρι είχε ένα ξεχωριστό αντικείμενο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνον και τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Δίας, ο πλανήτης της καλής τύχης βρίσκεται από διέλευση στο ζώδιο του Λέοντα που στην αστρολογία συμβολίζει τα παιδιά, τη χαρά, την αγάπη και την καρδιά. Αυτή την περίοδο ο Δίας (γούρι) κάνει σύνοδο με τον Άρη (ξεκίνημα, πρεμιέρα) στο ωροσκόπιο του Μάρκου Σεφερλή, και ο γιος του, ο Χάρης χάρισε στους γονείς του μια καρδιά, στην οποία γράφει «Καλή επιτυχία μαμά και μπαμπά!».

«Το γούρι μας» σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της καρδιάς η Έλενα Τσαβαλιά που ως Υδροχόος έχει μια καλή σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ανήρτησε στο instagram.

Ο Λέων όμως συμβολίζει και τους σταρ και τους επιτυχημένους και ο Μάρκος Σεφερλής με το γνωστό χιούμορ του ζήτησε και την «ευχή» όλων των επιτυχημένων παρουσιαστών (Δίας στον Λέοντα) που έχουν κάνει πριν από αυτόν πρωινό στο Mega για την πρεμιέρα του (σύνοδο με τον Άρη του).
Πώς; Σε ένα τοίχο του σκηνικού ««Mega με μία» είναι κρεμασμένες οι φωτογραφίες του Ανδρέα Μικρούτσικου, του Πέτρου Κωστόπουλου, της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου, της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα με εκείνη του Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεχωρίζει στο κέντρο και να είναι η πιο μεγάλη. Όλους αυτούς λοιπόν κοιτάζοντας τους σαν «Αγίους» ο Μάρκος Σεφερλής τους ζήτησε τη βοήθεια τους για να τα πάει και αυτός καλά ως παρουσιαστής πρωινού και να έχει μια καλή αρχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved