Ζώδια και αστέρια: Ελένη Τζαβαλιά: «Με ποιο σκεπτικό έχουν πάρει τον Δόξα στο Πρωινό»;

Αποκαλυπτική, εγκεφαλική και αντιδραστική εκ φύσεως είναι η Ελένη Τζαβαλιά και, ως Υδροχόος, προκαλεί το ενδιαφέρον με τις απόψεις της.

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Τζαβαλιά: «Με ποιο σκεπτικό έχουν πάρει τον Δόξα στο Πρωινό»;


Με τον Ήλιο στον ανατρεπτικό Υδροχόο η σκέψη της δεν πηγαίνει με την κανονική αλλά με την αντίθετη φόρα του ρολογιού και βλέπει τα πράγματα, όχι από τη συνήθη, αλλά από μια διαφορετική σκοπιά. Έτσι στο «Πως ένας ηθοποιός και συγκεκριμένα ο Σεφερλής μπορεί να πάρει συνέντευξη;» απάντησε: «Το Πρωινό του Ant1 έδωσε μόνο του την απάντηση. Κατά τον ίδιο τρόπο που ένας δημοσιογράφος -και δύο και τρεις- μπορούν να χορεύουν και να τραγουδούν με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό και να υποδύονται ρόλους. Να κάνουν δηλαδή θέατρο» αναφερόμενη στο χάλι – γκάλι που τραγούδησαν στο «Πρωινό» του Αnt1 στην πρεμιέρα.

Συγχρόνως, το μυαλό ενός Υδροχόου βλέπει στο μέλλον και μπορεί να φωτίζει σημεία που κάποιος άλλος θα τα δει ή θα τα προσέξει μόνο όταν έρθει αυτό κι έτσι, εκτός από τα παραπάνω, η Ελένη Τζαβαλιά σχολίασε για το πρωινό Λιάγκα - Σκορδά «Επίσης, δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν πάρει τον Κώστα Δόξα στο Πρωινό».

Ίσως, γιατί μετά τις αστείες, εκκεντρικές μεταμφιέσεις του στο YFSF θεωρείται ένα καλό χαρτί που, αν χρειαστεί, θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για να υπάρχει γέλιο όχι μόνο στο πρωινό του κωμικού Σεφερλή «Mega με...Mia», αλλά και στο Πρωινό του Αnt1, λέμε εμείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved