Η ρομαντική Αφροδίτη στο Ζυγό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η Αφροδίτη στο Ζυγό στο ζώδιό σου;

Η ρομαντική Αφροδίτη στο Ζυγό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη, η βασίλισσα όλων των πλανητών μπαίνει σήμερα 29/9, 23:52 ώρα Ελλάδας, στην καλύτερή της θέση, το Ζυγό και θα παραμείνει μέχρι και τις 23/10.

Εκεί η Αφροδίτη θα βγάλει όλη της την θετική ενέργεια και θα δείξει τις δυνάμεις της. Μέσα όμως από την απλότητα του ζωδίου αυτού ξεκινάει η περιπλοκότητα. Θα χρειαστεί κάποιος να καταλάβει βαθιά μέσα του τον ρόλο και να νοιαστεί για τα προβλήματα του άλλου ανθρώπου που βρίσκεται απέναντί του, δίπλα του, σαν να είναι ο εαυτός του. Γιατί σε ένα εξελιγμένο κόσμο όλοι χρειάζονται ευγένεια, ισορροπία, αρμονία, δικαιοσύνη, ομορφιά αλλά πάνω από όλα αγάπη.

Κριός

Θα αντιληφτείς ότι χρειάζεται να κάνεις κάποιες επιπλέον προσπάθειες από την δική σου πλευρά για να μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία την προσωπική σου ζωή. Το καλό είναι ότι θα έχεις υποστήριξη από το άλλο πρόσωπο. Αν βιώνεις έντονα την μοναξιά θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να γνωρίσεις κάτι καλό. Από την άλλη τα οικονομικά σου μπορεί να πάρουν μια καλύτερη τροπή. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες και μέσα από αυτό μπορεί να έχεις την τύχη να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει χωρίς καλά- καλά να το καταλάβεις. Εκεί που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην κάνεις υπερβολές σε θέματα εμφάνισης αλλά και μέσα σε συνεργασίες –συμμαχίες γιατί μπορεί να αναζητήσεις το ιδανικό και εκεί να την πατήσεις.

Ταύρος
Ανακατεύεσαι ακόμα και με πράγματα που πιθανόν να μην σου αρέσουν γιατί μάλλον θα χρειαστεί να μεσολαβήσεις σε κάποια άτομα και να προσπαθήσεις να τα συμβιβάσεις. Γενικά όμως θα νιώθεις ότι αμφιταλαντεύεσαι πολύ σε κάποιες αποφάσεις που πιθανόν να πρέπει να πάρεις. Μπορεί να βρεθείς στο δίλημμα μεταξύ αγάπης ή λογικής και εκεί να μπερδευτείς για αυτό δεν έχεις μέσα σου ξεκάθαρη εικόνα. Η σχέση με τον Ζυγό σίγουρα θα έχει μια εξέλιξη αλλά εδώ χρειάζεται να ασχοληθείς ιδιαίτερα με την εικόνα σου, από την εμφάνιση μέχρι και την συμπεριφορά. Οικονομικά θα χρειαστεί να κάνεις συνεχόμενους συνδυασμούς και συνεργασίες που σίγουρα δε θα είναι όλες κι οι πιο εύκολες για σένα.

Δίδυμοι
Νιώθεις ότι τα πράγματα πάνε να φτιάξουν αρκετά και αυτό θα σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές οι οποίες θα σου φανούν πολύ φυσιολογικές γιατί θα γίνουν μέσα από την καρδιά σου και θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις αυτό που θέλεις. Η διασκέδαση θα είναι πάντως σημαντική για σένα που θα σε σπρώξει να βγεις από ένα τέλμα. Δεν χρειάζεται να βγαίνεις συνέχεια αλλά θα έχεις την πρόθεση και αυτό θα σου αυξήσει την όρεξη να επιλύσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο και μην παραμένεις στην φιλολογία και στην πολυλογία γιατί μόνο με την πράξη μπορείς να αποδείξεις τις δυνάμεις σου. Το ρίσκο θα σε βοηθήσει και κυρίως σε μικρά τυχερά παιχνίδια ή ακόμα και σε μια δουλειά που έχει μόνο στόχο το κέρδος.

Καρκίνος
Προσπαθείς να βρεθείς σε συμμαχίες και κυρίως σε περιβάλλον που δεν υπάρχει κόντρα και φασαρία. Αυτό θα το επιδιώξεις περισσότερο γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές. Επειδή όμως μπορεί να σου δημιουργηθεί και μια τάση για τεμπελιά θα χρειαστεί να κρατήσεις γερά το τιμόνι για να μην χαλαρώσεις πολύ. Η καλλιτεχνία και η τέχνη που είναι για σένα σημαντική θα σε βοηθήσουν να εξελιχτείς σε ένα καλύτερο επίπεδο. Υπερβολές με αγορές σε καλλυντικά ή είδη σπιτιού. Το σπίτι σου μπορεί να γεμίσει από κεριά, αρώματα αλλά και εκλεκτούς φίλους. Η ψυχρή κρίση που μπορεί να υπήρχε πριν σε κάποια κοινωνικά θέματα σίγουρα τώρα θα βελτιωθεί και μέσα από αυτό θα βρεις τις λύσεις που θέλεις για να μην φαίνεσαι πολύ απόμακρος/η.

Λέων
Θα καταλάβεις ότι η δύναμη του λόγου έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα και θα την χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Συμβόλαια, οικογενειακές συμμαχίες, ταξίδια, γνώση μαζί με καλλιτεχνία και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως την αναβάθμιση της ποιότητας και της επικοινωνίας στην ζωή σου θα σε κάνουν (αν θέλεις βέβαια) να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν αλλά θα βρεις λύση να διαχειριστείς όλα τα θέματά σου που σίγουρα θα είναι η καλύτερη. Η επικοινωνία σου θα είναι αρκετά έντονη αλλά ωραία. Μην αναβάλλεις πάντως κάποιες υποθέσεις προσωπικές που είναι πολύ σημαντικές για σένα για ένα θέμα που κατά την γνώμη σου το θεωρείς άλυτο επειδή σχετίζεται με το παρελθόν σου.

Παρθένος
Έχεις όλες τις ευκαιρίες να φτιάξεις τα κακώς κείμενα κυρίως σε θέματα οικονομικά γιατί θα έχεις την εξυπνάδα να κινηθείς πολύ διπλωματικά και να διαχειριστείς οτιδήποτε που παλιά σου ήταν δύσκολο. Οπότε θα έχεις την ευχέρεια να κερδίσεις χρήματα. Ο έρωτας που θα ζήσεις με ένα Κριό πιθανόν να σε παρασύρει σε μικρές τρέλες αλλά τουλάχιστον θα έχεις την διάθεση να τις κάνεις. Γενικά η ερωτική σου ζωή θα εξελιχθεί καλά γιατί θα έχεις σιγουριά και δεν θα νιώθεις ανασφάλεια. Αυτό είναι για σένα το πιο σημαντικό. Από την άλλη η πιθανότητα να αφήσεις τον παλιό σου εαυτό θα σου δώσει ευκαιρίες εξέλιξης. Η υπόθεση ενός ακινήτου μάλλον θα πάρει ένα καλό δρόμο λόγω της ατομικής σου ευελιξίας.

~Άκου για την επίδραση της Αφροδίτης στο Ζυγό από το astrology.gr και τον Hit 88.9!

{iframe} https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/169838739&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Ζυγός
Θα περάσεις μια περίοδο πολύ καλή η οποία σίγουρα θα σου δώσει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες. Με τον τρόπο σου θα γιατρέψεις χωρίς να το καταλάβεις ένα παλιό σου τραύμα. Κυρίως η εμφάνισή σου και η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβουν αρκετά και αυτό σίγουρα βοηθάει ακόμα και στην επαγγελματική φάση που είσαι τώρα αφού μπορείς να κάνεις παρουσιάσεις που θα πετύχουν. Επίσης αν είσαι ανενεργός/η κάτι καλό να περιμένεις. Από την άλλη η δοτική σου φύση θα συγχωρήσει κάποια άτομα που ίσως σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν γιατί τώρα θα διαθέσεις καινούργια εσωτερικά μέσα που θα ξεπεράσεις και θα προχωρήσεις. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υπερβολική ευαισθησία που μπορεί να αποτυπωθεί στις επιλογές σου, ιδίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Καθώς επίσης τον πιθανόν ναρκισσισμό που πιθανόν να σε πιάσει εξαιτίας της υπερβολικής ενασχόλησης με την εξωτερική σου εμφάνιση. Τα αρώματα, κρέμες, ρούχα με αρμονικά χρώματα, τα όμορφα αντικείμενα και γενικά οτιδήποτε σε βοηθάει στο να νιώθεις καλύτερα θα τα επιδιώξεις με όλες σου τις δυνάμεις.

Σκορπιός
Θα αντλήσεις ισορροπία και αρμονία από εσωτερικές καταστάσεις ίσως επειδή θα αποσυρθείς κοινωνικά γιατί πιστεύεις ότι θα σου κάνει καλό. Η σχέση με τον Κριό μπορεί να μην είναι και τόσο κοντινή, όχι από πρόβλημα μεταξύ σας αλλά από κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες. Η καλλιτεχνική σου φύση θα βγει στην επιφάνεια και μέσα από εκεί θα κάνεις κάποιες ανακαλύψεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε εσωτερικές εμπειρίες και καταστάσεις. Το πιθανό ενδιαφέρον για ένα άλλο άτομο που μπορεί να το κρατήσεις σε ένα ρομαντικό επίπεδο σίγουρα θα σε αναστατώσει γιατί μάλλον είναι το δεύτερο άτομο στην ζωή σου και αυτό κάνει κακό στην πιστή σου φύση. Η διάθεση για να βοηθήσεις φιλικά πρόσωπα που έχουν προβλήματα θα σε αφυπνίσει γιατί θα εξελιχτείς περισσότερο σαν άνθρωπος.

Τοξότης
Έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να συντονίσεις και πάλι τους ρυθμούς της καρδιάς σου που κτυπάνε ακανόνιστα και να μπουν πλέον σε ισορροπία λόγω της αρμονίας που θα έχεις. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάποιες φιλίες και να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο κύκλο ατόμων. Θα κινηθείς πολύ εύκολα με πρόσωπα που παλιά δεν είχες καμία διάθεση να δεις. Τώρα ακόμα και ένα καλλιτεχνικό χόμπι που μπορεί να σου κολλήσει που κυρίως θα αφορά ομαδικό χορό ή θεατρικό σεμινάριο, θα σε ευχαριστήσει και θα σε βγάλει από την ρουτίνα. Η τυπική συμπεριφορά πάντως δεν σου πηγαίνει καθόλου για αυτό θα προσπαθήσεις να δουλέψεις μόνο με την αλήθεια και την ποιότητα. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις όμως με τις εξόδους και στις πολλές διασκεδάσεις και αφήσεις την δουλειά σου. Μια νέα γνωριμία σε φιλικό επίπεδο θα σου αλλάξει πάντως την προοπτική για την ελευθερία σου.

Αιγόκερως
Η καριέρα σου σίγουρα θα πάρει μια θετική τροπή γιατί από την πλευρά σου θα έχεις μια καλύτερη συμπεριφορά, θετική σκέψη και κυρίως διπλωματικούς ελιγμούς. Επειδή η κοινωνικότητα βοηθάει, θα είναι καλό να επεκτείνεις κάπως τις δημόσιες σχέσεις σου. Θα βρεθείς πάντως σε καταστάσεις πολύ ανοικτές και πιθανόν να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες αρνητικές πεποιθήσεις ή ακόμα και στάσεις ζωής που είναι κάπως αναχρονιστικές. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αλλάζουν και μαζί με αυτά και εσύ. Οι προσδοκίες σου θα είναι μεγάλες για αυτό μπορεί να θέλεις να αποκτήσεις καλύτερο στυλ στον τρόπο που ντύνεσαι ή που κινείσαι. Η κινητήρια δύναμη που είναι η αγάπη σίγουρα θα σε αγγίξει και θα σε κάνει πιο ευγενικό/η αλλά και περισσότερο προστατευτικό/η με τον εαυτό σου που τις περισσότερες φορές τον παραμελείς.

Υδροχόος
Έχεις μπροστά σου κάποιες υπέροχες ημέρες που ό, τι και να γίνει και όσο χάλια να πηγαίνουν τα πράγματα στην ζωή σου, θα νιώθεις ότι υπάρχει κάτι που σου αλλάζει τη διάθεση και θα έχεις μέσα σου μια κατεύθυνση σαν να έχεις μια θεία καθοδήγηση ή μια εσωτερική φωνή. Αυτή η φωνή με τίποτε δεν μπορεί να κάνει λάθος. Οι θέσεις σου και οι απόψεις σου θα έχουν σιγουριά και πάνω από όλα την πεποίθηση ότι αυτό που κάνεις ή λες είναι το σωστό. Αν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό σίγουρα θα κάνεις κινήσεις για να προσεγγίσεις αυτό που θέλεις. Αν σου αρέσει η γνώση μπορεί να στραφείς σε σεμινάρια που θα έχουν την χροιά της τέχνης αλλά και της καλής ζωής. Ένα πρόσωπο που ζει και εργάζεται μακριά από εσένα θα σε προσεγγίσει και θα σου κάνει εξομολόγηση που θα σε ξαφνιάσει.

Ιχθύες
Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις κάποιες εξαρτήσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου σχέσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα καταλάβεις καλύτερα ότι δεν μπορείς να χειρίζεσαι άτομα που τα χρειάζεσαι, χωρίς να τους δείχνεις τελικά το ενδιαφέρον σου. Πάντως θα έχεις υποστήριξη από τρίτους και κυρίως αν κινείσαι και δουλεύεις με πολιτικούς, με οργανώσεις ή με ασφάλεια θα έχεις την βοήθειά τους. Πιθανά χρήματα από μια κληρονομιά ή μπορεί να καταφέρεις να γλυτώσεις φόρους ή πληρωμές που θα σε ταλαιπωρούσαν. Θα κρατήσεις κρυφές κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις που ίσως κάνεις γιατί δεν θέλεις να γνωρίζουν οι άλλοι τι ακριβώς κάνεις για σένα. Το σεξουαλικό σου κριτήριο θα αλλάξει γιατί θα προτιμάς να βρίσκεσαι μέσα σε ρομαντικό περιβάλλον με κεριά και πολλά αρώματα.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved