Ζώδια και αστέρια: Φαίη Σκορδά: Ξεσπά κατά του Βορίδη μέσω twitter

Έξαλλη με τον Υπουργό Υγείας η Φαίη Σκορδά δεν αντέχει και ξεσπά μέσα από τα social media!

Ζώδια και αστέρια: Φαίη Σκορδά: Ξεσπά κατά του Βορίδη μέσω twitter


Με τον Ερμή στους Ιχθύες η Φαίη Σκορδά συνήθως μιλά γλυκά και ήρεμα όμως δεν παύει να είναι μια απρόβλεπτη Υδροχόος! Η αντίδραση κυλάει στο αίμα της! Με τον αέρινο Ήλιο της στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό της στο Σκορπιό στο ωροσκόπιό της, εκεί που κανείς δεν το περιμένει, ούτε καν η ίδια, μπορεί να ξεσπάσει... θύελλα! Ουέ και αλίμονο σε όποιον κάνει κάτι που θα ταρακουνήσει τη ψυχή της (Ουρανός στον Σκορπιό)! Θα ξεσπάσει και μάλιστα αν το κάνει μέσω internet θα είναι όπως ορίζει ο κοινωνικός, ελεύθερος, χωρίς καθωσπρεπισμούς, διαδικτυακός Ήλιος της στον Υδροχόο!

Αυτόν τον καιρό ο διελαύνων Κρόνος που δείχνει πάσης φύσεως στερήσεις και καταργήσεις όσο και πρόσωπα με δημόσια ή άλλα αξιώματα, ενεργοποιεί στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη την όψη «ξεσπάω και ξαφνιάζω», Ήλιος τετράγωνο Ουρανό!

Κάπως έτσι η απόφαση του Υπουργού Υγείας, Μάκη Βορίδη να κλείσει το νοσοκομείο Γουμένισσας και να υποβαθμίσει το νοσοκομείο του Κιλκίς, από όπου κατάγεται η παρουσιάστρια του «Πρωινό», ήταν αιτία για να εκνευριστεί και να διαμαρτυρηθεί!

Μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter η Φαίη Σκορδά εξέφρασε με λίγες μόνο λέξεις αλλά γεμάτες νόημα πόσο έχει εξοργιστεί με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της Υγείας γράφοντας: «Είναι ντροπή να κλείνει το νοσοκομείο Γουμένισσας και να υποβαθμίζεται το νοσοκομείο Κιλκίς... Κύριε Μάκη Βορίδη».

faytwitter1009
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved