Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: Είναι gay icon ή gay; Τι απαντά η ίδια;

Στο εξωτερικό gay icons, δηλαδή ινδάλματα που προέρχονται κυρίως από τον χώρο της τέχνης και του θεάματος και λειτουργούν ως πρότυπα ομοφυλόφιλων χωρίς οι ίδιοι να έχουν απαραίτητα τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό, θεωρούνται η Madonna, η Cher, η Lady Gaga, Christina Aguilera και άλλες. Στην Ελλάδα μια από τις καλλιτέχνιδες που θεωρούνται gay icons είναι η Άννα Βίσση.

Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: Είναι gay icon ή gay; Τι απαντά η ίδια;


Η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχει κυβερνήτη του 10ου οίκου, του οίκου που συμβολίζει τόσο την καριέρα όσο και την κοινωνική ταυτότητα του κάθε ατόμου, την Αφροδίτη (αποδοχή) στον Υδροχόο (του διαφορετικού) και μέσα από την τέχνη της (Αφροδίτη) επιθυμεί να προωθεί νέες ιδέες και αξίες (Υδροχόος) και υποστηρίζει τους ομοφυλόφιλους και γενικότερα το δικαίωμα στη σεξουαλική ελευθερία γεγονός που την καθιστά ένα από τα «gay icons» της Ελλάδος.

Είναι όμως μόνο gay icon ή και gay; Η ίδια, άκρως αποκαλυπτική, σε τελευταία της συνέντευξη δήλωσε: «Νιώθω πιο gay από ποτέ!».

Ο Ουρανός της (έρευνα, ελευθερία), κυβερνήτης του Υδροχόου, βρίσκεται στον 8ο οίκο (ψυχισμός, λίμπιντο, σεξουαλική ζωή) τονίζοντας την ανάγκη της να επαναστατήσει σε ταμπού, να αναζητεί νέους κόσμους και εν τέλει να υιοθετήσει την ανεξαρτησία στην ερωτική της ζωή, σαν τρόπο ζωής, χωρίς ταμπέλες και χωρίς προκαταλήψεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved