Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» της Ντενίση στη Θεοδωρίδου

Ταύρος Μιμή Ντενίση – Σκορπιός Νατάσσα Θεοδωρίδου 1-0. Για την πολυσυζητημένη συνεργασία τους που ναυάγησε μίλησε η Μιμή Ντενίση και «έριξε», με τρόπο, την σπόντα της για την τραγουδίστρια.

Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» της Ντενίση στη Θεοδωρίδου


Με τον διελαύνοντα Ήλιο στον Καρκινο (παρελθοντικά γεγονότα) σε σύνοδο με τον Ουρανό (δημοσιοποίηση, αποκάλυψη) της Μιμής Ντενίση που ενεργοποιεί το γενέθλιο ταυ Ουρανού (ξαφνικό) – Κρόνου (τέλος) – Αφροδίτης (συνεργασίας) στο ωροσκόπιό της, η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το απρόσμενο «ναυάγιο» της συνεργασίας της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου για την παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη».

«Η Θεοδωρίδου διαφώνησε με την παραγωγή, όχι με εμένα. Μου άρεσε η ιδέα να είναι, μου είναι και πολύ συμπαθής και έχει και ωραία φωνή, αλλά έκανε κάτι που δεν το θεωρώ επαγγελματικό, προσωπικά δεν θα το έκανα. Δηλαδή έκλεισε τον Μάρτιο, φωτογραφηθήκαμε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο ζήτησε κάτι άλλο από αυτό που είχαν πει. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εμένα με στενοχώρησε με αυτό που έκανε. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες, λεπτομέρειες ας πει η ίδια. Το είπα ανοιχτά ότι με στενοχώρησε, αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να σχολιάζω την απόφαση κάποιου άλλου. Δεν με αφορά τόσο άμεσα, δεν είχαμε μια διένεξη καλλιτεχνική, ήταν η Θεοδωρίδου και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Ήταν εντελώς οικονομικό το θέμα, δικό τους. Μας άφησε ξεκρέμαστους, γιατί είναι Ιούνιος».

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου προς το παρόν δεν έχει απαντήσει αλλά ως Σκορπιός αναμένεται πρώτα να κάνει τα ψυχομετρικά της τεστ και έπειτα να αποφασίσει αν θα απαντήσει, όποτε κρίνει εκείνη ότι είναι η κατάλληλη στιγμή ή δεν θα πει τίποτα και θα αφήσει τη στάση της να τα πει όλα.

Διάβασε επίσης για το ίδιο θέμα:

Η Ταυρίνα Μιμή Ντενίση επιπλήττει την Σκορπίνα Νατάσα Θεοδωρίδου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved