Ζώδια και αστέρια: Η Έλενα Τζαβαλιά ξεσπά - «Ο Μάρκος έχει ματώσει για να φτάσει μέχρι εδώ»

Μετά τον τελικό του #J2US και τη δεύτερη θέση που κέρδισε ο Μάρκος Σεφερλής, η σύζυγός του, Έλενα Τζαβαλιά, φανερά ενοχλημένη με την κριτική προς το πρόσωπο του ηθοποιού ξέσπασε.

Ζώδια και αστέρια: Η Έλενα Τζαβαλιά ξεσπά - «Ο Μάρκος έχει ματώσει για να φτάσει μέχρι εδώ»


Με τη διελαύνουσα Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιος της Έλενας Τσαβαλιά, όψη που δείχνει δυσαρέσκεια σε σχέση με θέματα που αφορούν τον σύζυγό της και συγχρόνως τον διελαύνοντα Ερμή (άποψη, δηλώσεις) σε ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο της (σύζυγος), η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Μελέτησέ το» εμφανώς ενοχλημένη με αρνητική κριτική που ασκήθηκε στον Μάρκο Σεφερλή συντάχθηκε υπέρ του ηθοποιού με τα παρακάτω λόγια.

«Κάποιος είπε χθες σε μία εκπομπή ότι ο Σεφερλής τώρα που ανεβαίνει με το ασανσέρ έχει ξεχάσει τι έχει αφήσει πίσω του. Ο Σεφερλής δεν έχει ανέβει με το ασανσέρ, έχει ανέβει με τις σκάλες, σκαλί-σκαλί και ματώνοντας σε κάθε σκαλί και ξέρει ακριβώς από που ξεκίνησε και πόσα σκαλιά ακριβώς έχει ανέβει και πόσα πολλά ακόμη του μένουν για να ανέβει, αν τον έχει ο Θεός καλά. Αυτά για να μπαίνουν και κάποια πράγματα στη θέση τους. Είμαι συγκινημένη γιατί ο Μάρκος, και για αυτό το πράγμα τον θαυμάζω, είναι πραγματικά αυτό που λέμε αυτοδημιούργητος. Έχει προσπαθήσει μόνος του και με τη δική του πολύ σκληρή δουλειά, χωρίς τις πλάτες κανενός. Έχει ματώσει ο Μάρκος για να φτάσει μέχρι εδώ και ο κόσμος σε αυτό τον έχει στηρίξει» τόνισε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved