Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για τον ημιτελικό του #J2US

Σήμερα στις 21:15 η τελική τριάδα του #J2US θα αναμετρηθεί για μια θέση στον τελικό της άλλης εβδομάδας! Ποιο ζευγάρι θα φύγει και ποια θα περάσουν στον τελικό;

Ζώδια και αστέρια: Τι λένε τα άστρα για τον ημιτελικό του #J2US


Στον ημιτελικό του #J2US έχουν προκριθεί τρία ζευγάρια: η Λέων Μυριέλλα Κουρεντή με coach τον Γιώργο Παπαδόπουλο, ο Παρθένος Μάρκος Σεφερλής με coach τη Στέλλα Καλλή και ο Παρθένος Δημήτρης Μακαλιάς με coach την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Μια Λέων, η Μυριέλλα Κουρεντή, και δύο Παρθένοι, ο Μάρκος Σεφερλής και ο Δημήτρης Μακαλιάς, είναι οι διαγωνιζόμενοι του ημιτελικού του #J2US και συνήθως, όσο εργατικά και μεθοδικά παιδιά κι αν είναι οι Παρθένοι, δύσκολα μπορούν να υπερέχουν ενός Λέοντα και στην προκειμένη... μιας γυναίκας Λέοντα. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά καθώς πρόκειται για δύο άντρες Παρθένους που αμφότεροι έχουν τον Άρη τους στον Λέων που σημαίνει ότι μέσα από τη δράση τους (Άρης) μπορούν και αυτοί να λάμπουν και να τραβούν τα βλέμματα στη σκηνή (Λέων).

Ο Μάρκος Σεφερλής γεννημένος στις 8/9/1968 είναι ένας Παρθένος που στο γενέθλιο ωροσκόπιό του έχει τον Ήλιο (προσωπικότητα) του σε σύνοδο με το Δία (τύχη, χαρά), και αυτή την περίοδο που ο διελαύνων Πλούτωνας ενεργοποιεί τη συγκεκριμένη σύνοδο, κάνει ένα δημιουργικό comeback. Σήμερα ο διελαύνων Ήλιος στους Διδύμους κάνει αρνητική όψη με τον Πλούτωνά του στην Παρθένο, που δείχνει ότι ίσως έρθει αντιμέτωπος με κάποια προβλήματα πιθανόν τεχνικής φύσεως. Η διελαύνουσα Αφροδίτη (έγκριση, αποδοχή) ενεργοποιεί την τυχερή σύνοδο Ήλιου – Δία πράγμα που σημαίνει ότι οι πιθανότητες να προκριθεί στον τελικό είναι... μεγάλες!

Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι μια Λέων, που αν και δεν γνωρίζουμε ώρα γέννησης, όπως ούτε για τους άλλους δύο διαγωνιζόμενους, έχει έναν αστρολογικό χάρτη που δείχνει ότι σε αρκετά σημεία υπερέχει των άλλων δύο. Ο Ήλιος της (προβολή, προσωπικότητα) σε τρίγωνο με τον Ουρανό (τηλεόραση, δημοσιότητα) δείχνει ότι είναι γεννημένη για να βρίσκεται στις τηλεοπτικές οθόνες και γενικότερα να εκπλήσσει. Ο Άρης της, αν και κάνει δυσμενείς όψεις με Αφροδίτη και Ποσειδώνα, δεν παύει να είναι στο ζώδιο της πρωτιάς, τον Κριό! Δείχνοντας ότι μέσα από τη δουλειά της (Άρης) ακόμα και αν σε κάποιους δεν αρέσει (Αφροδίτη) και κάπου δείχνει ότι είναι στον κόσμο της (Ποσειδώνας) δεν φοβάται τις αναμετρήσεις που μπορούν να τη βγάλουν νικήτρια. Σήμερα όμως η αντίθεση της διελαύνουσας Σελήνης με το Δία δείχνει υπερβολές και ο διελαύνων Άρης ενεργοποιεί το ταυ Άρη – Αφροδίτης – Ποσειδώνα δείχνοντας ότι θα πρέπει να δώσει μάχη για να περάσει στον τελικό.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει γεννηθεί 2 Σεπτεμβρίου 1981 και είναι Παρθένος με μια πολυαστρία στο Ζυγό η οποία επηρεάζεται αρνητικά από τους διελαύνοντες Ουρανό και Πλούτωνα και οι οποίοι αφενός ενεργοποιούν μια πολύ θετική σύνοδο της Αφροδίτης με το Δία, αφετέρου όμως κοντά σε αυτή βρίσκεται και ο περιοριστικός Κρόνος. Πράγμα που δείχνει ότι μέσα από μια προβολή (Ουρανός) αρκετά ισχυρή (Πλούτωνας) που θα τα πάει αρκετά καλά (Αφροδίτη – Δίας) μάλλον δεν θα φτάσει στην πηγή να πιεί νερό λόγω Κρόνου. Αυτό όμως δεν τον αποκλείει από τον τελικό αλλά περισσότερο από τη νίκη. Σήμερα και η Σελήνη, και ο Άρης τον ευνοούν δείχνοντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Η έλλειψη της ώρας γέννησης δεν βοηθά να βγουν ασφαλή αποτελέσματα για αυτό θα κλείσουμε λέγοντας ότι ο Μάρκος Σεφερλής έχεις τις περισσότερες πιθανότητες από τους τρεις να περάσει στον τελικό και για τους άλλους δύο το παιχνίδι... παίζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved