Ζώδια και αστέρια: Αποκάλυψη – σοκ: «Τότε δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τη σεξουαλική παρενόχληση»

Σε έναν φανταστικό κόσμο, οι άνθρωποι φέρνονται πάντα καλά ο ένας στον άλλο. Στον πραγματικό όμως μπορεί να γίνουν σκληροί, κακοί ακόμα και... επικίνδυνοι.

Ζώδια και αστέρια: Αποκάλυψη – σοκ: «Τότε δεν ήξερα πώς να αντιμετωπίσω τη σεξουαλική παρενόχληση»


Η λαμπερή Λέων Μυριέλλα Κουρεντή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο #J2US βρέθηκε στο «Πρωινό mou» και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ποσειδώνας, στην αρνητική του εκδήλωση, μπορεί να φανερώνει παρενόχληση ιδιαίτερα αν σε ένα ωροσκόπιο είναι σε ζώδια ή/και οίκους που σχετίζονται με το σεξ. Στην περίπτωση της ηθοποιού ο Ποσειδώνας, που συμβολίζει την ασέλγεια και την παρενόχληση, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον πλανήτη που συμβολίζει την σεξουαλικότητα, τον Άρη.

Συγχρόνως, η ίδια όψη, Ποσειδώνας (αδυναμία, ενοχές) τετράγωνο με Άρη (μάχη, αντίδραση), δείχνει ότι το άτομο μπορεί να ντραπεί ή να νιώσει άσχημα για το πως ενεργεί ή να νιώσει αβοήθητο.

«Αντιμετώπισα την σεξουαλική παρενόχληση με πάρα πολλές ενοχές. Δεν ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα... Ντρεπόμουν και για αρκετό καιρό, μέχρι να καταφέρω να το συζητήσω με κάποιον, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω» δήλωσε η ηθοποιός, όπως διαβάσαμε και στο Gossip-tv.gr.

Ωστόσο, κατά την ενηλικίωση, περίοδο που συμβολίζεται από τον Άρη, το άτομο γίνεται συνήθως πιο διεκδικητικό και εκδηλώνει πιο έντονα τη δράση του (Άρης).

Χαρακτηριστικά, η ηθοποιός πρόσθεσε «Εάν αυτό συνέβαινε τώρα θα με φοβόταν ο τύπος, θα με φοβόταν πολύ».

Μάλιστα, πολλές φορές, το άτομο με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στην προσπάθεια να διαχειριστεί (Άρης) την όποια αδύναμη πλευρά του ή αρνητική πτυχή της ζωής (Ποσειδώνας) κάνει όπλα του (Άρης) τις θετικές εκδοχές του Ποσειδώνα (τέχνη, ιδεαλισμό, φιλανθρωπία, κτλ).

94ca50b0ee5c5d320f13f5d1f8117fde L
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved