Ζώδια και αστέρια: «Έχω αναθεματίσει που συμμετέχω στο #J2US»: Ποιος το είπε;

«Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που είπα «ναι» στο #J2US» ουκ ολίγες φορές έχει μονολογήσει παίκτης του show.

Ζώδια και αστέρια: «Έχω αναθεματίσει που συμμετέχω στο #J2US»: Ποιος το είπε;


Πρόκειται φυσικά για εκπρόσωπο του Κριού, του πιο φουριόζου και ανυπόμονου ζωδίου του ζωδιακού, και δεν είναι άλλος από τον Χάρη Βαρθακούρη, τον γιο του Γιάννη Πάριου.

Με κυβερνήτη τον Άρη ο Κριός Χάρης Βαρθακούρης θέλει δράση, κίνηση και δεν αντέχει τους... αργούς ρυθμούς. Στο τηλεοπτικό μουσικό show #J2US είναι δάσκαλος στην Αιγόκερω Τέτα Καμπουρέλη, που λόγω του ότι η σχέση της με τη μουσική δεν είναι παρά μια συμμετοχή σε μια σχολική χορωδία στα Τρίκαλα, τον θέλει τον χρόνο της!

Από την άλλη, ο κυβερνήτης του ο Άρης (εντάσεις, διαφωνίες) διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού (συνεργασίες) μια θέση που δεν ταιριάζει στον Κριό Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος από τη φύση του νιώθει πιο καλά σε κάτι που κάνει μόνος του. Η συνεργασία είναι πρόκληση για κάθε Κριό και ο Χάρη Βαρθακούρης την έχει αποδεχτεί κι ας έχει αναθεματίσει αρκετές φορές, όπως ανοιχτά παραδέχεται.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν υπάρξει στιγμές που έχω αναθεματίσει, αλλά είναι σαφώς περισσότερες οι στιγμές που τελικά θεωρώ πως έπραξα σωστά με το να δεχτώ να συμμετάσχω» δήλωσε ο δάσκαλος της Τέτας Καμπουρέλη στο J2US, Χάρης Βαρθακούρης.

cc2835944575545a2956be2f630160e2 L
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved