Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια;

Ένα εύηχο όνομα που ταιριάζει τόσο στην προσωπικότητα όσο και στη δουλειά της -που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, έχει η Ζέτα Μακρυπούλια. Ποιο είναι όμως το πραγματικό της όνομα;

Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια;


Η λαμπερή και ταλαντούχα Ζέτα Μακρυπούλια είναι Λέων και αυτό από μόνο του αρκεί για να έχει ρόλο πρωταγωνίστριας, είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια. Πολλές φορές όμως το όνομα δεν βοηθά και αρκετές καλλιτέχνιδες, πριν ξεκινήσουν την καριέρα τους, αλλάζουν, είτε το όνομα είτε το επίθετό τους, έτσι ώστε όταν ακούγεται να προκαλεί ένα ευχάριστο ακουστικό αίσθημα.

Στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια αυτό φαίνεται να ήταν μάλλον... απαραίτητο αφού έχει ένα κάπως... ασυνήθιστο όνομα. Η ίδια στο τελευταίο επεισόδιο του #J2US αποκάλυψε ότι γιορτάζει της Ζωοδόχου Πηγής, είναι δηλαδή βαπτισμένη Ζωή.

Δεν έχει όμως μόνο ένα όνομα, αλλά δύο, και αυτό δικαιολογείται από τον Ερμή (όνομα) που στο ωροσκόπιό της είναι στην Παρθένο. που είναι ζώδιο... διπλό, γεγονός που μαρτυρά ότι άλλοι τη φωνάζουν Ζέτα και άλλοι Ζωή.

Η παρουσιάστρια όμως έχει και τρίτο όνομα!

Πιο συγκεκριμένα είναι βαπτισμένη Ζωή – Αγορίτσα Μακρυπούλια αλλά το κοινό την έμαθε και την αγάπησε ως Ζέτα Μακρυπούλια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved