Ζώδια και αστέρια: Γιατί κόπηκε η εκπομπή της Άννας Δρούζα;

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η εκπομπή της Άννας Δρούζα στον ΣΚΑΙ και κόπηκε!

Ζώδια και αστέρια: Γιατί κόπηκε η εκπομπή της Άννας Δρούζα;


Την Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του άνδρα της, Θανάση Λάλα για χρέη προς ιδιώτη 120.000 Ευρώ, η Άννα Δρούζα δέχτηκε ένα δεύτερο χτύπημα: κόπηκε η εκπομπή της στον ΣΚΑΙ πριν καν κλείσει εβδομάδα!

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι αιτία είναι τα απογοητευτικά νούμερα της εκπομπής της που από την πρεμιέρα κιόλας κινήθηκαν σε... πολικές θερμοκρασίες.

Η ίδια, μέσω του προσωπικού της blog, ανέφερε «Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής σε έναν σταθμό που η συνολική του τηλεθέαση είναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει ότι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι», ενώ συμπλήρωσε ότι από την πρώτη κιόλας εκπομπή κατάλαβε ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον σταθμό ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής και ότι το τέλος της συνεργασίας έχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειάς της.

Από αστρολογικής άποψης, η Υδροχόος παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή υπό αρνητικές όψεις. Χαρακτηριστικά, ο γενέθλιος Ερμής (δημοσιογραφική εκπομπή) στο ωροσκόπιό της στο ζώδιο του Υδροχόου (ξαφνικό άνοιγμα – κλείσιμο) δεχόταν αρνητική όψη από τον διευλάνοντα Κρόνο (τέλος, κόψιμο) δείχνοντας πέρα από τις δυσμενείς συνθήκες του ξεκινήματος και ένα τέλος που συνοδεύεται από διάφορα σχόλια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved