Ζώδια και αστέρια: Για ποιο λόγο η Ευγενία Μανωλίδου ήθελε να κάνει πάλι αγόρι;

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει μια κόρη, δύο γιους και το τέταρτο παιδί που περιμένει είναι... αγόρι.

Ζώδια και αστέρια: Για ποιο λόγο η Ευγενία Μανωλίδου ήθελε να κάνει πάλι αγόρι;


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η παρουσιάστρια όπου αποκάλυψε, εκτός από το φύλο του μωρού που περιμένει, και γιατί χαίρεται που είναι αγόρι.

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν ήθελε να μαθευτεί η εγκυμοσύνη της πριν κλείσει τον τρίτο μήνα και, ως πρόσφατα, δεν είχε μιλήσει ούτε στα παιδιά της για το τέταρτο παιδί που περιμένει. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο σε ανάδρομη φορά ευνοεί να μάθουμε πράγματα που έχουν ήδη συμβεί και διευκολύνει και την ίδια λόγω ότι ο γενέθλιος Ερμής της βρίσκεται στον Υδροχόο. Κάπως έτσι η μαέστρος αποκάλυψε πώς ένιωθε το πρώτο διάστημα που ήταν έγκυος, πώς το έμαθαν τα παιδιά της, ποιο είναι το φύλο του μωρού αλλά και γιατί ήθελε να είναι αγόρι.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα το είπα στον Άδωνι. Κι αυτός είναι πολύ ευτυχισμένος αλλά και αγχωμένος. Στα παιδιά το είπα πολύ αργότερα. Φοβόμουν» εξηγώντας πως τα δυο μεγάλα παιδιά το διάβαζαν στα περιοδικά και τη ρωτούσαν κι εκείνη τους έλεγε «μην ακούτε, δημοσιεύματα είναι». «Όταν τους το είπα χάρηκαν πολύ. Στον Περσέα, το μικρό μου γιο, το είπα πολύ πρόσφατα» συμπλήρωσε.

Όσο αναφορά στο φύλο του μωρού αποκάλυψε «Περιμένω αγόρι» και στη συνέχεια εξομολογήθηκε γιατί χάρηκε πολύ που περιμένει να γεννήσει το καλοκαίρι τον τρίτο της γιο. «Είμαι πολύ χαρούμενη (που είναι αγόρι) γιατί δεύτερη εφηβεία σαν της κόρης μου δεν αντέξω να ξαναπεράσω» είπε χαρούμενη και δείχνοντας φανερά ανακουφισμένη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved