Ζώδια και αστέρια: Ποια ελληνίδα ηθοποιός παίρνει τον ρόλο της Σοφία Βεργκάρα;

Το ρόλο της σέξι Γκλόρια στη σειρά «Modern Family» που υποδύεται η εκρηκτική Κολομβιανή Σοφία Βεργκάρα παίρνει νεότερή της- κατά δέκα χρόνια- ελληνίδα ηθοποιός.

Ζώδια και αστέρια: Ποια ελληνίδα ηθοποιός παίρνει τον ρόλο της Σοφία Βεργκάρα;


Το «Modern Family», η σειρά φαινόμενο με δεκάδες διεθνή βραβεία, έρχεται από τους δέκτες του Mega... σε ελληνική έκδοση! Το σίριαλ προγραμματίζεται να βγει στον αέρα τον Μάρτιο και οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι σε αναζήτηση του ιδανικού καστ. Ήδη έχουν «κλειδώσει» οι ηθοποιοί Αντώνης Καφετζόπουλος, Κώστας Κόκλας και Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Υδροχόος Κλέλια Ρένεση είναι αυτή που επιλέχθηκε για να υποδυθεί τη σέξι... «Γκλόρια». Ρόλο που στην αυθεντική version του «Modern Family» ενσαρκώνει η σεξοβόμβα Λατίνα... Σοφία Βεργκάρα.

Ο διελαύνων Ουρανός (τηλεόραση) κυβερνήτης του ζωδίου της Κλέλια Ρένεση αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξάγωνο με το Μεσουράνημά (καριέρα) της, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη γενέθλια όψη, ενώ ο Δίας (εύνοια, επιτυχία) σχηματίζει τρίγωνο με το γενέθλιο Δία (μεγάλη ευκαιρία, εξωτερικό) δείχνοντας την τύχη που της ανοίγεται μέσα από το «Modern Family», μια ξένη επιτυχία που λιαν συντόμως θα μας κλείνει το μάτι... αλά ελληνικά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved