Ζώδια και αστέρια: Όταν η Μπάρμπα βαρέθηκε τον Κωστόπουλο και τον παράτησε

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην εκπομπή «Πρωινό mou» που παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του Τζένη Μπαλατσινού, καλεσμένη ήταν η Βάνα Μπάρμπα.

Ζώδια και αστέρια: Όταν η Μπάρμπα βαρέθηκε τον Κωστόπουλο και τον παράτησε


Το τι εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν λέγεται! Το ξέρατε ότι η Βάνα Μπάρμπα είναι «πρώην» του Πέτρου Κωστόπουλου; Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης!

«Ήσουν μια γάτα με τα νύχια έξω» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Βάνα Μπάρμπα για να του απαντήσει «Και ποτέ δεν χώραγα σε κλουβί». «Ήσουν ανασφαλής, κοριτσάκι» συνέχισε ο παρουσιαστής για να του πει η ηθοποιός «Γιατί δεν λες πως ήμουν από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα;».
Είχαν σχέση, λοιπόν, πριν πολλά χρόνια! Κι αν αναρωτιέστε τι έγινε και γιατί χώρισαν, πολύ απλά... τον βαρέθηκε! Μάλιστα του άφησε γράμμα που έλεγε «Δεν αντέχω άλλο, έχω βαρεθεί!»

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί αποκαλύψεις για γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν. Δεδομένου ότι ο ότι Πέτρος Κωστόπουλος και Βάνα Μπάρμπα έχουν την Αφροδίτη (ερωτική σχέση, οικονομικά θέματα) στον Υδροχόο (φανερώνω) οι αποκαλύψεις αυτές αφορούσαν στην ερωτική τους ζωή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved