Ευγενία Μανωλίδου: Η Ιχθύς θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά;

Η προοδευτική Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη της αποτελεί άλλο ένα ατράνταχτο στοιχείο για την εγκυρότητα του γεγονότος.

Ευγενία Μανωλίδου: Η Ιχθύς θα γίνει μαμά για τέταρτη φορά;


Πάλι στο προσκήνιο κατάφερε να βρεθεί το ζεύγος Μανωλίδου – Γεωργιάδη, αυτή τη φορά όχι με κάποια κοσμική ή τηλεοπτική εμφάνιση, συναυλία εκείνης, ή αμετροέπεια του Σκορπιού συζύγου της, αλλά με την είδηση της εγκυμοσύνης της, που κάνει εκείνη τέταρτη φορά μητέρα και δεύτερη φορά πατέρα, τον υπουργό σύζυγό της.

Ωστόσο, τα πρωτοσέλιδα βάζουν και ένα ερωτηματικό και ακόμα αναφέρονται σε φήμες, εφόσον η ίδια δεν τις επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και τις διαψεύδει.
Πολλοί οι λόγοι αυτής της ουδετερότητας, που παραπέμπουν αρχικά στα μυστικοπαθή στοιχεία του ζευγαριού, εκείνη Ιχθύς με Σελήνη στην Παρθένο, εκείνος Σκορπιός με ωροσκόπο και Σελήνη στον Σκορπιό, το μόνο που είναι φανερό είναι η τακτική οργάνωσης, της κατάλληλης προβολής της είδησης.
Διότι ο «μπουμπούκος» υπουργός υγείας με τέτοιο ωροσκόπιο, καίγεται να ανακοινώσει στα κανάλια την είδηση του να γίνει δεύτερη φορά πατέρας, αλλά πιο πολύ καίγεται να το κάνει με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που τον διακρίνουν! (;;;)

Οι φήμες λοιπόν αναμένεται να επιβεβαιωθούν γρήγορα, εφόσον η Ευγενία Μανωλίδου εκτός από τα κιλά που έχει πάρει, έχει και το πέρασμα του Δία από τον 5ο οίκο της που δείχνει τα παιδιά και μάλιστα όταν συνέλαβε ο Δίας φλέρταρε τον Κρόνο της στον Καρκίνο, ο οποίος και ευρίσκεται στον 5ο οίκο με τον διελαύνοντα Κρόνο επίσης σε ευθύβολη θέση.
Εδώ να σημειώσουμε την αστρολογική αξία του θέματος, μιλώντας εμείς για φήμες που λένε πως ο Κρόνος στον 5ο οίκο δεν δίνει παιδιά ή δίνει ένα μόνο, χωρίς να λαμβάνονται υπ όψιν και οι υπόλοιπες όψεις, που εν προκειμένω είναι η Σελήνη στην Παρθένο που κυβερνά τον 5ο της οίκο, σε αντίθεση με Δία και σε τρίγωνο με τον Άρη της.
Επιπλέον η προοδευτική Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη της αποτελεί άλλο ένα ατράνταχτο στοιχείο για την εγκυρότητα του γεγονότος.

Δεν μένει λοιπόν, από το να ευχηθούμε από τώρα καλή λευτεριά και σε αυτούς αλλά και σε εμάς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved