Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
kosotpoulosmpalaa

Ζευγάρι στη ζωή – ζευγάρι στο γυαλί

Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θα μοιράζονται μόνο την ίδια στέγη αλλά και το πλατό. Το πέρασμα του Κρόνου πάνω από τον Ήλιο της Σκορπίνας Τζένης δείχνει μια περίοδο με αυξημένες ευθύνες και ένα αίσθημα ανησυχίας κάτω από το βάρος πρόσθετων υποχρεώσεων. Στο «πρωινό μου», πολύ πιθανόν, ο ρόλος της, τουλάχιστον αρχικά, να είναι κάπως περιορισμένος ή σε κάτι που έχει εμπειρία.

rallia

Θέλω να τραγουδώ αυτό που είμαι

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι μια Σκορπιός που μπορεί να μεταμορφώνεται από ποπ σε ροκ και από έντεχνη σε λαϊκή τραγουδίστρια. Τι προτιμά όμως η ίδια; Όπως δήλωσε, το ποπ στυλ ήθελε να της φορέσει η HEAVEN ενώ η ίδια είναι πιο ροκ. Με το Δία στον Καρκίνο σε θετική όψη με τον Ήλιο της η καλλιτέχνιδα επανέρχεται με νέα δισκογραφική δουλειά που υπογράφει ο αγαπημένος της Γιάννης Κότσιρας. Καλή επιτυχία!

kalidhs

«Που είναι η Ναταλία; Αν είναι εδώ θα φύγω»

Από τα σύννεφα έπεσαν οι παρουσιαστές του «Μες την καλή χαρά» με την ατάκα του Πάνου Καλίδη. Ο αοιδός ως Υδροχόος ξέρει να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα ενώ δεν κρύβει την προσωπική του κόντρα με τη Ναταλία Γερμανού. Το «καρφί» του έριξε και στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα λέγοντας «υπάρχει ο εύκολος δρόμος για να γίνει κάποιος τραγουδιστής, όπως μέσα από τα reality show ή να σε προωθήσει μια γνωστή παρουσιάστρια που γουστάρει πιτσιρικάδες»...

katerina papoutsaki

Είμαι θηλάζουσα μαμά και πρέπει να πάω να ταΐσω το μωρό μου

Την πρώτη της επίσημη έξοδο μετά τη γέννηση του γιου της έκανε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Μαζί με το σύζυγό της βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Καμπαρέ». Η ηθοποιός, ως Υδροχόος, αγαπά την κοινωνική ζωή και της αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους. Μίλησε στις κάμερες για τα κιλά, τη δουλειά της και αποκάλυψε πως είναι η ζωή με το μωρό στο σπίτι. Ωστόσο, ήταν έκδηλη η αγωνία της να επιστρέψει στο μωρό της, καθότι όπως δήλωσε το θηλάζει.

notis-sfakianakis

Τι κρύβει στο χρηματοκιβώτιο του;

Διαρρήκτες έβαλαν στόχαστρο το εξοχικό του Νότη Σφακιανάκη στην Κω. Ο καλλιτέχνης στο συγκεκριμένο σπίτι είχε ένα χρηματοκιβώτιο, καθότι ως Σκορπιός θέλει τα χρήματα του να τα διασφαλίζει. Οι ληστές το πήραν μαζί τους και έγιναν καπνός. Τι είχε όμως μέσα το χρηματοκιβώτιο; Η απάντηση είναι.. αέρα κοπανιστό. Μα είναι δυνατόν ένας εκπρόσωπος του σκληροπυρηνικού Πλούτωνα, αν είχε κάτι αξίας, να το είχε έτσι αφημένο; Το σπίτι θα ήταν φρούριο και το χρηματοκιβώτιο ασφαλισμένο με μπετόν αρμέ.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved