Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
stikoydininew



Κόκκινο μαλλί και της πάει πολύ

Με τον Ουρανό στο ζώδιό της η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια ριζοσπαστική αλλαγή στο λουκ της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της, βάφοντάς τα κόκκινα. Η νεαρή παρουσιάστρια και τραγουδίστρια είναι μια δυναμική και σέξι Κριός που τολμάει, ρισκάρει και αγωνίζεται. Έτσι από τον αθλητισμό μεταπήδησε στο μοντέλινγκ, μετά στην παρουσίαση και το τραγούδι και τώρα θα βρεθεί να χορεύει δυναμικά στην πίστα του DWTS.

ananiadhs

Στην ταινία του «Zoro»

Ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Μαρία η άσχημη». Ως Δίδυμος αγαπάει τα ταξίδια και πήρε της βαλίτσες του και πήγε για καριέρα στην Αμερική. Προ ημερών με τον διελαύνοντα Ερμή στο Ζυγό να σχηματίζει θετική όψη με τον Ήλιο του μίλησε για το συμβόλαιο που υπέγραψε για τη νέα επαγγελματική του δουλειά. Την ευχή του Ποσειδώνα, πλανήτη της υποκριτικής, πάντως την έχει!

zeta

Σ' αγαπώ, σε λατρεύω, χωρίζουμε DWTS

Τέλος το Dancing with the stars για τη Λιονταρίνα, Ζέτα Μακρυπούλια. Με τον Κρόνο στο Σκορπιό να τετραγωνίζει αυτή την περίοδο τον Ήλιο της η ηθοποιός μεταξύ της μείωσης των αποδοχών της και της αποχώρησής της προτίμησε το δεύτερο. «Δεν δουλεύω από χόμπι» δήλωσε και ετοιμάζεται να δώσει όλο της το είναι στη νέα θεατρική της δουλειά, «Μερικοί το προτιμούν καυτό» στο ρόλο «Sugar» που είχε παίξει η Δίδυμος, Μαίριλην Μονρόε.

helena-paparizou 1

Δεν είμαι πια μωρό... αλλά ούτε περιμένω

Η ασυμβίβαστη Υδροχόος Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε πως ωρίμασε μέσα από τις δυσκολίες και ότι θέλει πολύ να αποκτήσει παιδί. Είναι φήμες ότι είναι έγκυος υποστήριξε αλλά ο σύντροφος της Ανδρέας Καψάλης της το βγάζει να θέλει να γίνει μητέρα. Ο διελαύνων Κρόνος πάντως σε τετράγωνο με τον Ήλιο της αυτή την εποχή δείχνει κάποια ελάττωση των επαγγελματικών της καθηκόντων.

iwannougermanou

Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση με τη Ναταλία

Ο νεαρός ηθοποιός Μάνος Ιωάννου είναι Αιγόκερως και η Ναταλία Γερμανού Καρκίνος. Δεν κρύβουν τη σχέση τους και όπως δήλωσε ο Μάνος Ιωάννου αυτός ήταν που έκανε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει το ειδύλλιο με την γνωστή παρουσιάστρια. Ο Δίας απέναντι από τον Ήλιο του ηθοποιού πέρα από τύχη σε επαγγελματικές συνεργασίες δηλώνει και ευτυχία στην αγκαλιά της συντρόφου του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved