Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
doretta



Η ώρα της καριέρας

Με τον Κρόνο στο ζώδιό της τα προηγούμενα χρόνια η Ζυγίνα, Ντορέττα Παπαδημητρίου δοκιμάστηκε στη σχέση της και άφησε πίσω τα καλλιτεχνικά της ενδιαφέροντα. Η συμμετοχή όμως στο Dancing with the stars και η πρωτιά της έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθεί και πάλι με κάτι που της αρέσει πολύ, τη δουλειά της. Φέτος ξεκίνησε δική της εκπομπή, θα είναι στο backstage του DWTS, στο θέατρο αλλά και σε ρόλο σε ταινία καρτούν. Τρεχάτε ποδαράκια... της!

sofiakarvelas

Πήρε από τη γιαγιά και τον παππού

«Τέλεια μέρα» ήταν η 12 Σεπτέμβρη για την Σοφία Καρβέλα που γέννησε στη Νέα Υόρκη το μικρό Νικόλα. Ο σύντροφός της, Θανάσης Πανουργιάς για να δείξει τη χαρά τους ανέβασε στα social media το τραγούδι «Perfect Day». Ο εγγονός της Άννας Βίσση έχει Σελήνη στον Τοξότη, που είναι το ζώδιο της μαμάς και της γιαγιάς του και τον Ήλιο στην Παρθένο όπως και ο παππούς του, Νίκος Καρβέλας. Να σας ζήσει!

doukissa

Τώρα και στη μεγάλη οθόνη

Η Σταρ Ελλάς, Δούκισσα Νομικού έκανε το πρώτο βήμα ως ηθοποιός. Η γοητευτική Σκορπίνα πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Λιμουζίνα». Την εύνοια του Δία την έχει από γεννησιμιού της. Φέτος που ο τυχερός πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, πέρα από τύχη στα επαγγελματικά της, φέρνει και νέο πρόσωπο στην αισθηματική ζωή. Ο Κρόνος, ωστόσο, περνά από τον Ήλιο της τον Οκτώβριο, μήνα που θα πάρει σημαντικές αποφάσεις.

katerina zarifi

Πρωί – πρωί με ζωντάνια και δυναμισμό

Με νέο παρτενέρ ξεκίνησε τη ραδιοφωνική της εκπομπή η Κατερίνα Ζαρίφη. Τη θέση στο πλευρό της πήρε ο Ευθύμης Ζηζάκης αφού ο Νίκος Παπαδάκης με τον οποίο συνεργαζόταν αποχώρησε. Οι δύο παραγωγοί- παρουσιαστές έχουν τον Ήλιο τους στο πύρινο στοιχείο σε αρμονική όψη και η συνεργασία τους θα πιάσει ρυθμό. Εξάλλου, ο Άρης στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο και των δύο στην πρεμιέρα της εκπομπής υπόσχεται μια καλή αρχή.

mairisynatsaki

Κάτι σίγουρο κι ας χορεύει με τις καθυστερήσεις

Η Αιγόκερως, Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην πήρε ούτε ένα ευρώ από τη δουλειά της στο Master Chef 2 όμως με τον Κρόνο στον Σκορπιό αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει κάτι με αυτά που τους οφείλουν και κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Παράλληλα, με το Δία στο απέναντι ζώδιο, όσον αφορά τις επαγγελματικές τις συνεργασίες φαίνεται να επιθυμεί ένα ασφαλές μέρος. Εξ ου και η επιστροφή στον Ant1!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved