Ζώδια και αστέρια

Μια γρήγορη αστρολογική ματιά στον κόσμο της showbiz

Ζώδια και αστέρια
670 9d141f75-087c-438e-9efd-3081d03db68d


Νέο βήμα σε prime time σόου
Σε καινούργια εκπομπή παρέα με τον Γ. Αρναούτολγου θα δούμε φέτος τη Μαρία Μπεκατώρου. Μετά το «Your Face Sounds Familiar που ως οικοδέσποινα κέρδισε το κοινό με την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της έρχεται το τηλεοπτικό πάντρεμα με τον γνωστό παρουσιαστή. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι Υδροχόος και κυβερνήτης του ζωδίου της είναι ο Ουρανός. Λόγω του ότι ο απρόβλεπτος πλανήτης βρίσκεται στον Κριό, θα δούμε τη συμπαθή παρουσιάστρια να δοκιμάζεται σε νέα πράγματα.

images

Τριπλή ευεργεσία
Η Μαρία Μπακοδήμου είναι Ιχθύς και αυτόν τον καιρό δέχεται την εύνοια τριών πλανητών που βρίσκονται στο υδάτινο στοιχείο. Του Ποσειδώνα, του Δία και του Κρόνου. Η εκπομπή «ΦΜ» αν και σε νέα ώρα σημειώνει ψηλά νούμερα τηλεθέασης και η Μαρία Μπακαδήμου βρίσκεται σε μια πολύ καλή φάση ζωής. Με τον Ήλιο στο απέναντι ζώδιο πριν μερικές μέρες έκανε εμφάνιση, στον γάμο της αδερφής του Νίκου Αλιάγα με το νέο σύντροφο της, Τίμο Λειβαδίτη. Και στα δικά σας!

karav1 494x320

Τα ξαναβρήκαν
Στην τηλεόραση και τον στον Alpha επιστρέφει αυτή τη σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου αντικαθιστώντας τη Ναταλία Γερμανού στο «Μες την καλή χαρά». Η συνεργασία με το κανάλι της Κάντζα είχε λήξει αφήνοντας πικρία στη γνωστή παρουσιάστρια. Ωστόσο η Κατερίνα Καραβάτου είναι Αιγόκερως και η παρουσία του Δία στο απέναντι ζώδιο, τον Καρκίνο βοήθησε να εξομαλυνθούν οι διαφορές και να συνεργαστούν ξανά. Ο,τι έγινε ανήκει πια στο παρελθόν!

assets LARGE t 175761 53791801

Αντίο Ελλάδα
Τις βαλίτσες της για την Αμερική ετοιμάζει η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια είναι Ιχθύς και με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα έχει αγάπη και για τη μουσική και για την υποκριτική. Από τι φαίνεται όμως το ίδιο συμβαίνει και στο γιό της, Νικόλα που έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Πάριο. Παιδί καλλιτεχνών θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια τους ξεκινώντας σπουδές στις ΗΠΑ. Η μαμά θα πάει μαζί του με τις ευλογίες του Δία και του Κρόνου.

lianos

Πατέρας του είναι κάτι παραπάνω ξέρει
Βγαίνοντας προ ημερών από το μαιευτήριο με το νεογέννητο γιό του, ο Γιώργος Λιανός είπε «Ωραία νύφη για το γιός μας» στη σύζυγο του δείχνοντας την Ελεονόρα Μελέτη. Ο μικρός Λιανός είναι Παρθένος με ωροσκόπο Αιγόκερω και ο μπαμπάς Λιανός είναι Ταύρος. Και οι δύο ζώδια της γης θα ταιριάζουν πολύ. Στο ίδιο όμως στοιχείο ανήκει και η Ελεονόρα Μελέτη που είναι Παρθένος με ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη και κοντά στον Αιγόκερω . Αστρολογικά λοιπόν ο μπαμπάς έπεσε διάνα!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved