Ήρθε στον κόσμο η γνήσια Ρουβίτσα!

Αιγόκερως με Ωροσκόπο στον Κριό και Σελήνη στην Παρθένο, η νεοφερμένη μπουμπού έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον μπαμπά της

Ήρθε στον κόσμο η γνήσια Ρουβίτσα!

Γέννησε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης η Κάτια Ζυγούλη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η από καιρό αναμενόμενη είδηση σκόρπισε χαρά στους φίλους και θαυμαστές του ζεύγους αλλά βέβαια πολύ περισσότερο στους ίδιους τους ευτυχείς γονείς που βλέπουν την οικογένεια τους να μεγαλώνει.

Αιγόκερως με Ωροσκόπο στον Κριό και Σελήνη στην Παρθένο, η νεοφερμένη μπουμπού έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον μπαμπά Ρουβά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εκμεταλλευτεί αυτή τη σχέση, ποντάροντας στις ευκολίες και τα μπόνους της πρώτης... αυθεντικής Ρουβίτσας!

Έχοντας «οικοδεσπότες» στο ωροσκόπιο της τον Κρόνο (στον 7ο οίκο) και τον Πλούτωνα (στο 10ο) αναμένεται να πάρει τη ζωή της πολύ πιο σοβαρά από όσο θα έκανε ένα «καλομαθημένο» παιδί της show biz. Η ίδια θα θέλει να αποδείξει πολλά πράγματα και σε αυτό το σημείο η σύγκριση με τη μαμά και το μπαμπά δεν θα είναι εύκολη. Όμως βάζοντας δύσκολα στον εαυτό της θα μπορέσει τελικά να ξεχωρίσει με το δικό της τρόπο όσο κι αν τη βαραίνει η γονεϊκή κληρονομιά της.

Η αλήθεια είναι πως με βάση το ωροσκόπιο της προορίζεται περισσότερο για τη διοίκηση επιχειρήσεων, την εγκληματολογία, τα νομικά ή ακόμη και μια επιστημονική καριέρα, παρά για τα φώτα της ράμπας ή της πίστας. Εργατική και ικανή να προσηλωθεί για καιρό σε ένα σκοπό, δείχνει ιδανική για οτιδήποτε απαιτεί εξονυχιστική ανάλυση και επαγγελματική ευσυνειδησία. Τις περισσότερες δυσκολίες θα τις έχει μάλλον στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών της, αφού έχει την τάση να δίνει χώρο στους άλλους, χωρίς απαραίτητα να το αξίζουν.

Ό, τι κι αν κάνει πάντως, εμείς ευχόμαστε στους δημοφιλέστατους γονείς να ζήσει, να ευτυχήσει και να τους ξεπεράσει!


*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved