Καρμικές σχέσεις: Αυτό το ζώδιο «είναι στο κάρμα σου»! - Μάθε τι θα συμβεί όταν το γνωρίσεις

Σε ταλαιπωρούν ή ομορφαίνουν και αλλάζουν την ζωή σου; Διάβασε ένα χιουμοριστικό κείμενο για το τι θα μπορούσε να σου συμβεί, ανάλογα με το ζώδιο που «είναι στο κάρμα σου» να γνωρίσεις...

Καρμικές σχέσεις: Αυτό το ζώδιο «είναι στο κάρμα σου»! - Μάθε τι θα συμβεί όταν το γνωρίσεις

Ο νόμος του ΚΑΡΜΑ ή του ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΟΤΟΣ όπως λεγόταν στην Αρχαία Ελλάδα, στηρίζεται στην ανταπόδοση και στην λήψη μαθημάτων που είναι απαραίτητα για την εξέλιξή σου. Επειδή όμως δεν έχεις διάθεση να αλλάξεις, γιατί δεν ξέρεις τι σου χρειάζεται για αυτό με έναν τρόπο, το σύμπαν σε αναγκάζει να ακολουθήσεις το «μοιραίο» που είναι κάτι που δεν μπορείς να του αντισταθείς ή να του αλλάξεις την πορεία.

Συνήθως, σου παρουσιάζεται στην ζωή σου σαν μοιραίο γεγονός με την μορφή ενός συντρόφου, γονιού του παιδιού σου, της φίλη σου, της αδελφής σου ή του αδελφού σου, του εργοδότη σου ή του υπαλλήλου σου. Επίσης, σου παρουσιάζεται σαν μια κατάσταση που αντιστοιχεί στο μάθημα που είναι να πάρεις και τελικά αυτό που θέλεις να αποφύγεις συμβαίνει, θέλεις-δε θέλεις.

Το ιδανικότερο και το πιο γλυκό μάθημα είναι να γίνει μέσα από τον αγαπημένο σου, ο οποίος θα σε βάλει σε αυτήν την κατάσταση χωρίς καν να το καταλάβεις. Για αυτό τον λόγο υπάρχει ο έρωτας στο σύμπαν. Ξεχρεώνεις το κάρμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως γίνεσαι αρωγός για την βελτίωση όλων των σχέσεων σου.

Διάβασε το παρακάτω χιουμοριστικό κείμενο με μεγάλη προσοχή και θα πάρεις το μάθημα σου, βλέποντας την μοναδικότητα της αγάπης.

ΚΡΙΟΣ

aries

Σαν δυναμική Κριαρίνα θέλεις να έχεις την ζωή στα χέρια σου. Σε ενδιαφέρει πολύ η καριέρα σου αλλά και η εμφάνισή σου, και όταν είσαι αγχωμένη αγοράζεις παπούτσια για να εξισορροπήσεις. Όπου βάλεις το χεράκι σου έχεις επιτυχία και είσαι πολύ απόλυτη με το στυλ των μαλλιών σου. Σου αρέσεις να οδηγείς πανάκριβα αμάξια και μερικές φορές γίνεσαι εκρηκτική αλλά και εκκεντρική. Μέσα στο πλήθος θέλεις να ξεχωρίζεις για αυτό θίγεσαι εύκολα όταν δεν σεβαστούν αυτή σου την ιδιαιτερότητα. Εκεί που είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου ξαφνικά σου παρουσιάζεται από το πουθενά ένας ΠΑΡΘΕΝΟΣ και στην αρχή μπορεί να πεις «είναι λίγο βαρετός» και «είναι του χεριού μου», έλα όμως που, χωρίς να το καταλάβεις, σε βάζει μέσα στο κλίμα της καλής νοσοκόμας, πιάνεις τον εαυτό σου να λέει ότι το πολυτιμότερο αγαθό στον πλανήτη είναι η υγεία και η λογική ή προσπαθείς να βρεις τον καλύτερο συνδυασμό τροφών για να μαγειρεύεις υγιεινά και στο τέλος επειδή αγαπάς πολύ τα ζώα περιποιείσαι του αγαπημένου σου την γατούλα.

Όταν η ματιά σου διασταυρώνεται με ένα διαπεραστικό και βαθύ βλέμμα, νοιώθεις ότι κάποιος σε διαβάζει και αρχίζεις να νοιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχό σου, τότε έχεις συναντήσει μοιραία έναν ΣΚΟΡΠΙΟ και εκεί που έλεγες ότι ο έρωτας για σένα είναι πρώτα εγκεφαλικός, γίνεσαι άκρως σεξουαλική. Από εκεί που ήσουν κατακτητής, τώρα άλλος παίρνει τα ηνία του κορμιού σου. Φοράς μόνο μαύρα εσώρουχα, ενδιαφέρεσαι για τα οικονομικά σου αλλά και γενικά πως θα πάει η παγκόσμια οικονομία... Επειδή η αλήθεια είναι μέγιστο αγαθό και πρέπει να μαρτυράς τα πάντα για σένα, ξαφνικά γίνεσαι μυστικοπαθής και σε ενδιαφέρουν όλες οι απόκρυφες επιστήμες. Τελικά, συνειδητοποιείς ότι η ζωή έχει βάθος και υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Γλυκιά Ταυρίνα, είσαι σίγουρη και νοιώθεις ασφάλεια, όταν έχεις οικονομίες φυλαγμένες στην άκρη κι όταν φοράς κομψά αλλά πρακτικά ρούχα. Σου αρέσει να χουζουρεύεις λίγο παραπάνω, ενώ το καλό φαγητό και το κρασί σε ένα πολυτελές εστιατόριο είναι μέσα στα must της ζωής σου. Μαζεύεις τα πάντα και δεν πετάς τίποτε, βαριέσαι αφόρητα την γυμναστική και δεν τρελαίνεσαι να χάνεις τις βολές σου για αυτό τα ταξίδια δεν είναι το καλλίτερο σου. Μια ημέρα που σε έχει κτυπήσει η ξεροκεφαλιά σου, συναντάς έναν γοητευτικό ΖΥΓΟ και επειδή είναι κομψός και έξυπνος βλέπεις ότι η συζήτησή σας τραβάει παραπάνω. Ξαφνικά όλα γύρω σου χρωματίζονται. Στο θέμα που ήσουν απόλυτη, τώρα λες «δεν βαριέσαι, τα πάντα ρει». Καταλαβαίνεις ξαφνικά ότι η διπλωματία είναι η πιο ευγενική συνήθεια στον άνθρωπο. Με μεγάλη χαρά διαβάζεις όλες τις κυριακάτικες εφημερίδες και δεν ξεβολεύεσαι, όταν φίλοι γεμίζουν το σπίτι σου. Πιάνεις τον εαυτό σου να λέει «η ζωή είναι ωραία», όχι μόνο όταν έχεις υλικά αγαθά και ασφάλεια αλλά όταν επικοινωνείς εγκεφαλικά με τον αγαπημένο σου, και το πιο σημαντικό, όταν μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του.

Μια ημέρα που θέλεις να σπάσεις την μονοτονία σου, νοιώθεις την ανάγκη να αγοράσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια: τότε συναντάς έναν γοητευτικό ΤΟΞΟΤΗ. Ξαφνικά τα βουνά της Ελλάδας γίνονται πολύ ενδιαφέροντα. Σκέφτεσαι ότι μόνο με την γυμναστική ξεσκουριάζεις. Τα φιρμάτα ρούχα υπάρχουν και σε αθλητική σειρά. Εκεί που πίστευες ότι υπάρχει μόνο αυτό που βλέπεις και αυτό που αγγίζεις, τώρα ο αόρατος κόσμος αποκτά ιδιαίτερη σημασία για σένα, η φιλοσοφία και η πίστη δίνει ανώτερες διαστάσεις στην καθημερινή σου ζωή. Λατρεύεις τα υπεραντλαντικά ταξίδια και ο ύπνος μέσα στο sleeping bag είναι ο ωραιότερος που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Ξαφνικά απελευθερώνεσαι, οι φοβίες σου δεν υπάρχουν πια και αγαπάς πολύ το λευκό σου t-shirt.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είσαι η γυναίκα που με την εξυπνάδα σου έχεις κερδίσει τους πάντες. Πάντα λεπτή και νεανική, θυμίζεις μόνιμα έφηβη. Τα μάτια σου σπινθηροβόλα, παίζουν παιχνιδιάρικα. Το φλερτ για σένα διαδίδεις ότι είναι η χαρά της ζωής. Πολυδιάστατη, βρίσκεσαι παντού. Σίγουρη για τον εαυτό σου, ανοικτή με όλους, επικοινωνιακή. Πιάνεις πουλιά στον αέρα. Διαβάζεις τα πάντα και παραδέχεσαι ότι μιλάς πολύ. Μια μέρα βροχερή, κάποιο χέρι προστατευτικό σε βοηθάει να μην γλιστρήσεις, οι ματιές σας διασταυρώνονται. Νοιώθεις τα πόδια σου να τρέμουν τον ρωτάς τι ζώδιο είναι και σου λέει με στόμφο ΣΚΟΡΠΙΟΣ και καταλαβαίνεις ότι, θέλεις- δε θέλεις, το συναίσθημα και το πάθος μπαίνουν στην ζωή σου. Σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις και πρέπει να ζήσεις οπωσδήποτε και με οποιοδήποτε τίμημα αυτήν την σχέση. Η φημισμένη σου λογική που έχεις εισπράξει για αυτήν μεγάλο θαυμασμό, ταρακουνιέται από τον θρόνο και μάλλον χάνει το στέμμα της από την διαίσθηση. Ένα καινούργιο παράθυρο από το βάθος της ψυχής σου ανοίγει και επιτέλους μπορείς και βλέπεις ακόμα και τον βυθό. Εκεί τα χρώματα είναι πιο σκούρα αλλά έχουν συναίσθημα και ξαφνικά ζεις και νοιώθεις ακόμα και ζήλεια που την σνομπάριζες. Τελικά η ζωή έχει και μπόλικο πιπέρι που μπορεί να σε κάψει λίγο παραπάνω αλλά δίνει νοστιμιά.

Βαριέσαι ως συνήθως, αλλά πρέπει να πας σε αυτό το επαγγελματικό δείπνο. Νοιώθεις άβολα μέσα στο κομψό σου κουστούμι, οι γόβες σε στενεύουν πηγαίνεις προς το μπαρ να πιείς ένα ποτό για να χαλαρώσεις εκεί ένα περιποιημένο και άψογο χέρι σε κερνάει μια γαλλική σαμπάνια: γυρνάς και βλέπεις τον Κύριο ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Η γραβάτα του είναι τέλεια δεμένη αλλά και τα χρυσά του μανικετόκουμπα είναι απόλυτα σεταρισμένα, νοιώθεις άβολα που δεν σου χαμογελάει - αυτή η σοβαρότητα νοιώθεις ασυνείδητα να σε τραβάει. Σαν κάποιος να σταμάτησε τον χρόνο γύρω σου και όλα, από εκεί που ήταν ελεύθερα και χύμα, μπαίνουν σαν φωτογραφία μέσα σε μια πολύ σοβαρή κορνίζα. Καταλαβαίνεις ότι η εξυπνάδα σου δεν έχει χώρο, χρειάζεται και επιστημονική απόδειξη για αυτά που λες. Το Χρηματιστήριο σε ενδιαφέρει και στεναχωριέσαι όταν το δολάριο πέφτει. Ανοίγεις τις ντουλάπες: τα τζίν σου σού φέρνουν μάλλον ανία, θυμώνεις με τον εαυτό σου, πως τολμάς να μην έχεις μια τουαλέτα από ένα πασίγνωστο σχεδιαστή... Θυμάσαι την φίλη σου που παντρεύτηκε τον Διευθυντή της Τράπεζας και σκέφτεσαι ότι θέλεις να γίνεις μέλος στο τένις CLUB που πηγαίνει και αυτή. Πόσο αλήθεια άλλαξε η ζωή σου; Όλα οργανωμένα, τέλεια τακτοποιημένα και επιτέλους το μυαλό σου το χρησιμοποιείς για να κερδίζεις χρήματα. Χαμογελάς κρυφά και με υπονοούμενο: με αυτόν τον άντρα θα γίνεις η τέλεια μάνα και σύζυγος, όπως ήθελε η μαμά σου. Δεν τα κατάφερες και άσχημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά είναι αυτό που έχεις και σε κάνει αξέχαστη. Η μανούλα που φροντίζει όλους και όλα. Ο ώμος σου είναι πάντα ελεύθερος για να κλάψουν οι φίλες σου. Έχεις θηλυκότητα, σου λένε όλοι, δεν καμαρώνεις, είσαι σεμνή, εσένα σε ενδιαφέρει να σε αγαπούν. Η μαγειρική για σένα δεν είναι καθόλου βαρετή. Ο σκύλος σου σε περιμένει: μόνο εσύ ξέρεις να τον χαϊδεύεις τόσο τέλεια. Το καλοκαίρι μαζεύεις κοχύλια, τα κολλάς στο άλμπουμ που έχεις με τις φωτογραφίες της οικογένειας σου. Όπως περπατάς ξυπόλητη πάνω στην παραλία κάποιος δίπλα σου κάνει jogging. Μάλλον σε εκνευρίζει, αλλά σου χαμογελάει και σε ρίχνει. ΤΟΞΟΤΗΣ είναι ο κύριος που τελικά σε γοητεύει. Δεν γκρινιάζεις και βολεύεσαι άνετα σε αυτό το σπορ αμάξι που είναι όλα άνω-κάτω, αλλά τι πειράζει; Η ζωή είναι μια ατέλειωτη περιπέτεια με τα ταξίδια της και όχι σπίτι και σκυλάκια. Τέρμα το μαγείρεμα υπάρχουν και φρούτα που μπορείς να φας. Γελάς πολύ γιατί σκέφτεσαι ότι όλα τα προβλήματα έχουν και την αστεία τους πλευρά. «Το κλάμα βλάπτει», πιάνεις τον εαυτό σου να λέει και συγχρόνως διηγείσαι στην φίλη σου -που είναι στον ώμο σου και κλαίει- ένα ανέκδοτο. Της λες ότι η ζωή είναι ωραία και πάνω από όλα υπάρχει η ελευθερία όταν στέκεσαι αποκλειστικά και μόνο στα πόδια σου. Η αγάπη που ένοιωθες ότι την παίρνεις μόνο από την οικογένειά σου, τώρα βλέπεις ότι υπάρχει παντού ακόμα, και η φύση με τον τρόπο της σου την μοιράζει απλόχερα.

Ακόμα δεν ξέρεις πως βρέθηκες σε αυτήν την ομάδα με όλους τους ιδιόρρυθμους τύπους που σε κοιτάνε παράξενα και όλα τα αναλύουν, όταν σε πλησιάζει αυτός με το σκουλαρίκι στο αυτί. Στην αρχή κάνεις ένα βήμα πίσω, μόλις καταλαβαίνεις ότι έχεις γνωρίσει τον ποιον μοιραίο άντρα στην ζωή σου, ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ είναι εκεί και σου χαμογελάει όχι τρυφερά αλλά φιλικά. Αλλά τι πειράζει. Φίλοι, και μόνο φίλοι, είναι γεμάτο το σπίτι σου. Είναι απόμακροι αλλά εσένα σου αρέσει δεν θέλουν φροντίδα, μόνο ζητάνε συζήτηση. Όχι πολλά συναισθήματα, είναι κάπως ψυχροί αλλά και απόμακροι, έχεις αρχίσει να ιντριγκάρεσαι, στο βάθος σε συναρπάζει... Ο αγαπημένος σου είναι όμορφος, αλλά δεν σου κάνει σκηνές. Πρώτα το πρόγραμμά του και μετά τα υπόλοιπα. Την μαμά του δεν την βλέπει συχνά αυτό στην αρχή σε προβλημάτιζε αλλά τώρα η υπόθεση αποκτάει ενδιαφέρον. Ακόμα σκέφτεσαι ότι κατά καιρούς σου κουβαλάει στο σπίτι τύπους που δεν τους ήξερε καλά, αλλά είχαν πραγματική ανάγκη και τελικά τους βοήθησες και εσύ. Ξαφνικά άνοιξε ο ορίζοντάς σου, η μοντέρνα τεχνολογία, τα κομπιούτερ, η ψυχανάλυση, η αστρολογία σου είναι πλέον απαραίτητα. Δεν σου μιλάει πολύ για τα συναισθήματά του, δεν αναλύει την οικογένειά του, δεν τον ενδιαφέρει το φαγητό που θα φάει: μάλλον οι γιατροί χωρίς σύνορα του είναι περισσότερο απαραίτητοι από σένα, αλλά εσύ βλέπεις ότι απελευθερώνεσαι, βγαίνεις έξω από τα καλούπια σου και επιτέλους γίνεσαι ευτυχισμένη.

ΛΕΩΝ

leo

Είσαι αναμφισβήτητα η σταρ του ζωδιακού. Δεν κουράζεσαι καθόλου για να γίνεις το επίκεντρο. Τα ρούχα σου πάντα λίγα αλλά χλιδάτα. Πολύ απλά, αλλά αριστοκρατικά. Τα κοσμήματά σου είναι μόνο χρυσά. Τα φο τα απεχθάνεσαι. Η ζεστασιά σου θυμίζει σε όλους τον ήλιο που είναι ευεργετικός, γιατί σε ζεσταίνει αλλά δεν σε καίει. Αγαπάς πολύ τους ανθρώπους, για όλους έχεις ένα καλό λόγο. Η κολακεία σου αρέσει, αλλά και να έχεις αυλή από την μια το απεχθάνεσαι αλλά από την άλλη γίνεται αυτόματα. Ο κομμωτής σου με τίποτε δεν σε πείθει να αλλάξεις το στυλ των μαλλιών σου. Είσαι εγωίστρια και το ξέρεις. Όταν όμως χαμογελάς, όλα σου τα συγχωρούν. Σου αρέσουν πολλοί ο ώριμοι και σοβαροί άντρες, ένας κομψός και σοβαρός τύπος σε πλησιάζει: δεν είναι σαν τους άλλους, λες μάλλον πρέπει να του δώσω σημασία, είναι ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και το καταλαβαίνεις γιατί νοιώθεις σιγουριά και εμπιστοσύνη δίπλα του. Σπάνια θα σου πει ψέματα (που εσύ τα μισείς αφάνταστα), πάντα θα σου μιλάει για πολύ σοβαρά οικονομικά θέματα - είναι λίγο βαρετά, αλλά βλέπεις ότι είναι και αναγκαία. Το δίπλωμά σου και οι λαμπρές σπουδές σου που δεν σου έδιναν και πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση, τώρα βλέπεις ότι παίρνουν αξία. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι η οικονομία είναι απαραίτητη, εάν θέλεις να υλοποιήσεις κάτι. Βάζεις προτεραιότητες και σου αρέσει. Η κοινωνική δικαιοσύνη γίνεται για σένα ιερή. Κτίζεις σπίτι μπορεί να μην είναι εκεί που πραγματικά έχεις ονειρευτεί, αλλά τουλάχιστον είναι δικό σου. Παρατηρείς τα έπιπλά σου, είναι πιο λιτά από ότι τα είχες σχεδιάσει, αλλά είναι πρακτικά και συγχρόνως τα βρήκες και σε καλή τιμή. Χαμογελάς όταν σκέφτεσαι ότι αυτός ο άντρας μπορεί να μην είναι του απολύτου γούστου σου, αλλά σε έχει κάνει να τον ερωτευτείς, και μάλλον θα τον παντρευτείς.

Ανοίγεις το ραδιόφωνο: σου αρέσουν πολύ τα τραγούδια και θέλεις να τραγουδήσεις. Έχεις ξεχαστεί και έχεις ανοίξει πολύ την ένταση. Το κουδούνι σου κτυπάει ένας τύπος με ανακατωμένα μαλλιά και σορτσάκι φαίνεται από το ματάκι της πόρτας σου. Σκέφτεσαι μέσα σου ότι θα σου κάνει παρατήρηση, ανοίγεις την πόρτα κάπως διστακτικά, βλέπεις το πιο μεγάλα φωτεινά και ζεστά μάτια που έχεις δει ποτέ. «Μήπως έχεις κανένα τσιγάρο γιατί ξέμεινα;» σε ρωτάει όλο αφέλεια. Πως να αντισταθείς σε έναν ΙΧΘΥ; Ξέρεις ασυνείδητα ότι θα καείς, αλλά μπαίνεις στην σχέση μαζί του χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Όλα είναι φλου, το τηλέφωνο κτυπάει ασταμάτητα έχει πολλές φίλες και όλες τις λέει «μωρό μου» και «αγάπη μου». Στην αρχή νευριάζεις πολύ, πως γίνεται εσύ που λες μόνο «αγάπη μου» αυτόν, που έχει τον πρώτο ρόλο στην ζωή σου... Θέλεις να είσαι η πρωταγωνίστρια, αλλά σκέφτεσαι μήπως άμα παίξεις τον ρόλο τον δεύτερο, αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία. Όταν σε έστηναν οι φίλοι σου θύμωνες και έλεγες πως τόλμησαν να στο κάνουν αυτό. Τώρα σε στήνει συνέχεια γιατί όπως σου λέει «ο χρόνος δεν υπάρχει, είμαστε όλοι όντα που κινούμαστε μέσα στο σύμπαν άχρονα». Συμφωνείς μαζί του και χαμογελάς, πόσο θέλεις να σε πάρει μια ζεστή αγκαλιά και να ονειρευτείτε ένα παραμύθι όπως τότε που ήσουν μικρή. Το ξέρεις ότι δεν είσαι νεραϊδούλα, αλλά όταν είσαι μαζί του νοιώθεις υπέροχα, και επιπλέον δεν χρειάζεσαι να φοράς συνέχεια την ΒURBERY μπλούζα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είσαι η καλύτερη φίλη και το ξέρεις. Είσαι σεμνή και ευγενική. Σπάνια θα ακουστούν από το στόμα σου άσχημες κουβέντες. Πάντα αθόρυβη και πρακτική. «Η λογική σου είναι το κρυμμένο σου διαμάντι» λένε οι φίλοι σου. Φοράς τις πιο πολλές φορές γήινα χρώματα, γιατί σε δείχνουν πολύ γλυκιά και θηλυκή. Αγαπάς να φροντίζεις το σώμα σου, πίνεις βότανα και συνέχεια προσπαθείς να κόψεις το τσιγάρο. Μια ημέρα είχες πάει το σκυλάκι του φίλου σου στον γιατρό, γιατί ήθελες να τον εξυπηρετήσεις. Μπαίνεις μέσα στο ιατρείο και βλέπεις τα πιο πολλά αδέσποτα σκυλιά που είχες δει στην ζωή σου. Ο γιατρός σου χαμογελάει και σου λέει δεν γινόταν αλλιώς θα τα σκότωνε ο μπόγιας. Αυτός ο άντρας που είναι απέναντι σου και φοράει μια περίεργη κόκκινη εκκεντρική ζώνη, νοιώθεις να σε τραβάει σαν τον μαγνήτη είναι ένας ΥΔΡΟΧΟΟΣ που χωρίς να το καταλάβεις μπαίνει στην τέλεια και τακτοποιημένη ζωή σου και την κάνει άνω κάτω. Ο αγαπημένος σου είναι μέλος στο σύλλογο των εξυπηρετητών, αυτό σε κεντρίζει ιδιαίτερα: σου αρέσει και σένα να βοηθάς τους άλλους, αλλά μέχρι τώρα σου φαινόταν αδιανόητο να τρέχεις για τους άλλους και να παραμελείς την υγεία σου. Τώρα σαν να έχουν φύγει οι φόβοι μακριά από σένα. «Δεν βαριέσαι» σκέφτεσαι «το σύμπαν θα προνοήσει και για μένα» λες κοιτάζοντας τον αγαπημένο σου που σερφάρει στο κομπιούτερ από το πρωί, αλλά εσένα δεν σε νοιάζει, έχεις και την ελευθερία σου και επιτέλους δεν αγχώνεσαι εάν το σπίτι σου είναι για λίγο άνω κάτω. Νοιώθεις στην ουσία ότι είστε αταίριαστοι, αλλά δεν αντέχεις να μένεις μακριά από το άρωμα του. Θα διδαχτείς πολλά από αυτόν και το ξέρεις. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Δεν είναι βαρετή.

Μια ημέρα πήγαινες ήσυχα-ήσυχα στην δουλειά σου, από μακριά ακούς κάτι κορναρίσματα. Σε λίγο ένα φρένο απότομο σε κάνει να γυρίσεις το κεφάλι σου. Δίπλα σου ένα κατακόκκινο αμάξι και μέσα σε αυτό ένας εντυπωσιακός ΚΡΙΟΣ. Το κάλεσμα της μοίρας ένοιωσες ότι υπάρχει. Η διαίσθησή σου λειτούργησε και η λογική σου πέταξε μαζί του στο καλάθι των αχρήστων. Το ξέρεις ότι είναι σκέτη τρέλα η σχέση μαζί του, αλλά εσύ πεισματικά δεν θα κάνεις πίσω. Το δίχτυ του σε έχει πιάσει για τα καλά. Σε όλα διαφωνείς μαζί του, «είναι πολύ κραυγαλέος» λες από μέσα σου και συγχρόνως πιάνεις τον εαυτό σου να διαλέγει ένα κατακόκκινο φιρμάτο πουλόβερ. Ο ανταγωνισμός και η πρωτιά σού ήταν δυο στοιχεία που δεν ήξερες ότι υπήρχαν καν στον πλανήτη. Τώρα πιάνεις τον εαυτό σου αυθόρμητα να θέλεις να πάρεις αύξηση και προαγωγή συγχρόνως, το ξέρεις ότι έχεις δουλέψει πολύ και το αξίζεις, άμα όμως δεν το απαιτήσεις τελικά δεν γίνεται τίποτα. Η ζωή για να κινηθεί θέλει φωτιά. Τελικά σου έλειπε και τώρα που ήρθε δεν θα την αφήσεις με τίποτε, σκέφτεσαι, και με ένα αποφασιστικό βήμα μπαίνεις στο κατακόκκινο σπορ αμάξι του.

Διάβασε επίσης:

Για να διαβάσεις τα επόμενα 6 ζώδια, πάτησε εδώ

Σε ποιό ζώδιο ανήκει το άλλο σου μισό;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved