Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Πότε παντρεύονται;

Το καλοκαίρι του 2013 προοιωνίζει σημαντικές επιτυχίες και γιατί όχι ένα γάμο

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Πότε παντρεύονται;

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz και επιπλέον από τότε που βρέθηκαν μαζί, οι δείκτες της δημοφιλίας τους είναι σταθερά υψηλοί, όπως καταδεικνύεται και στο Love and Hate την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας σκηνής.

Παραδοσιακά βέβαια, ένα ζευγάρι Λέοντα-Σκορπιού δεν θεωρείται κι από τα πιο εύκολα, αφού και τα δύο ζώδια χαρακτηρίζονται ως «αγύριστα κεφάλια», με τους εκατέρωθεν εγωισμούς τους μάλιστα να μην συμπλέουν σε σημαντικά θέματα.

Φυσικά, αυτό είναι μόνο το γενικό πλαίσιο και στην πράξη όλα κρίνονται από τη συνολική συναστρία των δύο συντρόφων.

Στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Δίας είναι αυτός που έχει αναλάβει να «δέσει» την μεταξύ τους σχέση, ενισχύοντας τις ευχάριστες πλευρές της συνύπαρξης δύο ανθρώπων που ο καθένας τους για διαφορετικούς λόγους είναι δύσκολο να «ενδώσουν» σε μια καθολική δέσμευση αλλά ξέρουν να εκτιμούν την καλοπέραση και τις ευκολίες μιας «τυχερής» ζωής.

Ένας ακόμη κοινός παρονομαστής στην μεταξύ τους σχέση είναι ο Ουρανός που προτίθεται να... υλοποιήσει το αδύνατο, να παντρέψει δηλαδή δύο άτομα, που το καθένα τους έχει τις δικές του «αντενδείξεις».

Η Ζέτα έχει μια σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην Παρθένο, μια όψη που είναι πάντα ανοικτή σε διεκδικήσεις ή φορτισμένες καταστάσεις που δεν ευνοούν την ομαλή εξέλιξη μιας σχέσης, ενώ ο Μιχάλης μια σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στο Σκορπιό, η οποία με τη σειρά της εκτός από το ότι σέρνει όλου του κόσμου τα παράξενα, τάσσεται αναφανδόν κατά του γάμου, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να το «γυρίσει» από το «αγάπη μου και φως μου» στο «δεν σε θέλω πια»! Και ουσιαστικά, μένοντας πιστή στις αντιφάσεις της η συγκεκριμένη Αφροδίτη είναι πιθανότερο να παντρευτεί εκεί που δεν το περιμένει κανείς, ενώ αντίθετα μπορεί να χωρίσει όταν όλοι ετοιμάζονται να τη... φωτογραφίσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πέρασμα του Κρόνου από το Σκορπιό είναι εκείνο που θα λειτουργήσει καταλυτικά, πιέζοντας και τους δύο να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή τους. Κι έτσι σε ένα χρόνο περίπου θα ξέρουμε προς τα που έχει πάει αυτή η σχέση. Μόνο που για τον έναν από τους δύο ο Κρόνος μπορεί να σημάνει και μια απογοήτευση...

Το καλοκαίρι του 2013, η είσοδος του Δία στον Καρκίνο και τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου της Ζέτας, προοιωνίζει σημαντικές επιτυχίες και γιατί όχι ένα γάμο, να αποκατασταθεί επιτέλους το κορίτσι... Παράλληλα, το 2013 στον προοδευτικό χάρτη του Μιχάλη κλείνει μια σύνοδος ανάμεσα στον προοδευμένο Ήλιο και τον Ποσειδώνα, μια όψη που είναι ότι πρέπει για να «τυφλωθεί», ποντάροντας στην ευτυχία του έγγαμου βίου.

Όλα καλά μέχρι εδώ κι αυτό βέβαια είναι το αισιόδοξο σενάριο, η συνέχεια όμως ενδέχεται να είναι δύσκολη, κυρίως για τη Ζέτα, που μετά το πέρασμα του Κρόνου πάνω από την γενέθλια Αφροδίτη του Μιχάλη, ξαφνικά μπορεί να δει μπροστά της έναν «άλλον άνθρωπο». Μάλιστα από τον Αύγουστο του 2014 κι ύστερα, φαίνεται πως η καριέρα της μεν εξακολουθεί να παίρνει την ανιούσα, συναισθηματικά όμως θα βρεθεί «μεταξύ σφύρας και άκμονος».


*Η σχέση σας έχει μέλλον; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved