Κοκκίνου-Μπόγρης: Ξέρουν να αγαπούν με πάθος

Μια γυναίκα Λέων κι ένας άνδρας Ιχθύς, που ξέρουν να αγαπούν με πάθος, κόντρα στο ρεύμα

Κοκκίνου-Μπόγρης: Ξέρουν να αγαπούν με πάθος

.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε πέντε αλλά δεκαεννιά χρονάκια διαφορά έχουν η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής, που εξακολουθούν να ζουν τον έρωτα τους στο... κόκκινο! Η σχέση τους έχει «σκανδαλίσει» το πανελλήνιο αλλά στην ουσία δεν αποτυπώνει παρά την σύγχρονη πραγματικότητα των σχέσεων, αυτή που όλοι γνωρίζουν αλλά ελάχιστοι παραδέχονται ανοικτά. Με τις γυναίκες να πρωταγωνιστούν ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς της ζωής, τα σε βάρος τους ηλικιακά ταμπού έχουν σπάσει για τα καλά. Και το.. γιγαντιαίο πορτοκαλί «μπαλάκι» ονόματι Μπόγρης που έπεσε στα χέρια της δυναμικής Έλλης Κοκκίνου (έχει σύνοδο Ήλιου-Άρη στο Λέοντα), την βοηθά να «κάνει παιχνίδι» για λογαριασμό και πολλών ακόμη γυναικών που δίσταζαν ή διστάζουν ακόμη να κάνουν το μεγάλο άλμα προς έναν νεαρότερο ερωτικό σύντροφο, όχι κρυφά αλλά «κανονικά και με το νόμο».

Είναι βέβαιο πως η Έλλη Κοκκίνου, ως μια σύγχρονη χειραφετημένη ηρωίδα, «πληρώνει» την επιλογή της, ακούγοντας τα «σχολιανά» της από όσες ή όσους βλέπουν την σχέση της ως ένα δείγμα «ηθικής παρακμής» και παράδειγμα προς αποφυγήν. Το κοινό είναι μάλλον διχασμένο, κάτι που φαίνεται και στο «Love and Hate», την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπου για την ίδια οι θετικές και οι αρνητικές ψήφοι είναι μοιρασμένες.

Το ανάλογο «ισοζύγιο» για τον Γιώργο Μπόγρη είναι σαφώς αρνητικό, κάτι όμως που μπορεί να οφείλεται απλά σε... οπαδικές προτιμήσεις!

Σίγουρα πάντως, κάποιοι/ες... αδημονούν για το τέλος της σχέσης τους, που θα επιβεβαιώσει στα μάτια τους το μάταιο ή το «παράτυπο» του χαρακτήρα της.

Η είσοδος του Κρόνου στο Σκορπιό θα πιέσει την Έλλη Κοκκίνου να πάρει μάλλον κάποιες δύσκολες αποφάσεις, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη της στην Παρθένο θα βρίσκεται κι αυτή εν μέσω κοσμικών «πυρών». Ο φετινός Νοέμβριος και ο Μάρτιος του 2013 δείχνουν να είναι οι πιο δύσκολοι συναισθηματικά μήνες για την ίδια με τις ανατροπές να... παραμονεύουν, ωστόσο το πράγμα έχει και συνέχεια, έναν «δεύτερο γύρο» δηλαδή, όπου εκεί θα κριθούν όλα και οριστικά.

Από τους γενέθλιους χάρτες του ζεύγους προκύπτει ότι μια ακόμη εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή (και για τους δύο), περιμένει την έλευση του Κρόνου, ο οποίος θα κρίνει και το κατά πόσον οι επιλογές τους έχουν εκείνο το ειδικό βάρος που θα επιτρέψει την διαχρονική ευόδωση τους.

Πρόκειται για την ζώνη από την 18η έως την 20η μοίρα του «σταθερού σταυρού», την οποία θα «επισκεφτεί» ο Κρόνος -και μάλιστα τρεις φορές- από τον Δεκέμβριο του 2013 και μετά.

Ειδικότερα για την Έλλη Κοκκίνου, φαίνεται πως από τον Ιούλιο του 2013 μέχρι εκείνον του 2014, καλείται να ελιχθεί εν μέσω «σκοπέλων» σε οτιδήποτε αφορά τα αγαπημένα της πρόσωπα, με τις στενοχώριες και τους... καημούς να προπορεύονται. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί προ πιεστικών διλημμάτων...

*Η σχέση σας θα αντέξει παρά τις δυσκολίες; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved