Γιάννης Μπέζος: Οι απαράδεκτες δηλώσεις ενός «Απαράδεκτου»

Είναι ευρέως γνωστό πως κάποιοι Παρθένοι είναι «ξινοί» και επικριτικοί αλλά ετούτος το παράκανε..

Γιάννης Μπέζος: Οι απαράδεκτες δηλώσεις ενός «Απαράδεκτου»

Η συνέντευξή του στο περιοδικό Glam άναψε φωτιές.

Είναι ευρέως γνωστό πως κάποιοι Παρθένοι είναι «ξινοί» και επικριτικοί αλλά ετούτος το παράκανε...

«Σαβούρα» αποκάλεσε τους άνεργους συναδέλφους του ο κ Μπέζος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Glam, προσθέτοντας μάλιστα πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το «ξεσκαρτάρισμα» που έχει επιφέρει η κρίση στον κλάδο του.

Και βέβαια, όχι άδικα, δέχθηκε τα πυρά των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, με την σεναριογράφο και Αιγόκερω Άννα Χατζησοφιά να του «τα χώνει» πρώτη:

«Και φυσικά εσύ δεν ανήκεις στη σαβούρα. Έλα ρε Γιάννη το χεις παρακάνει. Κόψε κάτι αγόρι μου. Συνάδελφοι σου λιποθυμούν από πείνα και πρόσφατα θρηνήσαμε και θύμα της».

Ακολούθησε λάβρη από... απέναντι η Καρκίνος και φρεσκοπαντρεμένη Έλενα Ακρίτα:

«Ευτυχώς εσύ έχεις δουλειά... Κοιμήσου ήσυχα... Με την οικονομική κρίση, όλοι οι ατάλαντοι πήγαν σπίτι τους...»

Και πράγματι, ο κ Μπέζος έχοντας στον γενέθλιο χάρτη του μια σύνοδο Ήλιου-Δία είναι μια χαρά βολεμένος, ακολουθώντας χρόνια τώρα την ίδια απαράλλακτη συνταγή και αξιοποιώντας αδιαλείπτως τις «άκρες» του. Γιατί το ταλέντο του, αυτό που το τηλεοπτικό κοινό χάρηκε για πρώτη φορά στους «Απαράδεκτους», είναι κάπου ξεχασμένο και βγαίνει... όποτε εκείνος το θυμάται!

Και έχοντας παράλληλα μια αντίθεση του Ήλιου του με τον Άρη, ε μια τόση δα αμετροέπεια του βγαίνει...

Ο ίδιος εξ άλλου έχει πει το κορυφαίο: «Νομίζω ότι το κοινό ακολουθεί εμένα και όχι τους ρόλους». Σιγά κ Μπέζο, μεγάλε σταρ του Χόλυγουντ!

Και γι' αυτό το καβάλημα του καλαμιού δεν φταίει βέβαια η Παρθένος αλλά η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο Λέοντα, η οποία ευκαιρίας δοθείσης δεν παραλείπει να κάνει αισθητή την παρουσία της.

«Με τους αγράμματους και τους ηλίθιους είμαι σνομπ πολύ και δεν τους θέλω κιόλας. Εγώ δεν ήρθα σε αυτή τη ζωή για να κάνω παρέα με όλους τους ανόητους».

Αυτή είναι μια ακόμη ενδεικτική δήλωση του κ Μπέζου σε ανύποπτο χρόνο κι εδώ είναι που ξεκινά το έργο του... ψυχοθεραπευτή!

Γιατί καλές είναι οι σνομπ χαριτωμενιές αλλά ένας άνθρωπος χωρίς συμπλέγματα δεν νοιώθει την ανάγκη να τονίσει το εγώ του, προσβάλλοντας μάλιστα όλους τους άλλους, «τους αγράμματους και τους ανόητους», που στήνονται στις τηλεοράσεις για να τον δουν. Τι είναι αυτό λοιπόν που σπρώχνει τον κ Μπέζο να κοκορεύεται για την αξία του; Είναι μόνον ο «φουσκωμένος» Δίας και η «Μαντάμ Σουσού» Αφροδίτη;

Στην πραγματικότητα κάθε τάση στο ωροσκόπιο βγαίνει στην υπερβολή της, μόνον όταν έχει απέναντι της κάποιο «αντίπαλο δέος», μια άλλη τάση δηλαδή αντίθετων προδιαγραφών.

Και στον γενέθλιο χάρτη του κ Μπέζου δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο, μια όψη συνυφασμένη με την χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία όπως φαίνεται «ισοφαρίζεται» από αλαζονικούς φανφαρονισμούς. Το έχει ανάγκη αυτό ο κ Μπέζος, ο οποίος από αυτήν την άποψη δεν είναι παρά ένας κοινός θνητός, που δεν έχει καν «δουλέψει» με τον εαυτό του, όπως αυτοί τους οποίους με επιδεικτική σπουδή αποστρέφεται.

*Αναρωτιέστε αν το κάρμα σας "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved