Μάριο Ντράγκι: Μια τρύπα στο νερό

Το σχέδιο και η προσπάθειες του Μάριο Ντράγκι για ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο ευρώ, φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό

Μάριο Ντράγκι: Μια τρύπα στο νερό

Παρθένος (γεν 3/9/1947) με τον γενέθλιο Δία του στον Σκορπιό να αποτελεί το... ισοδύναμο του «μπαζούκας» της Ευρωζώνης, με το οποίο «θα νικηθούν οι κερδοσκόποι», μπήκε «σφήνα» ανάμεσα σε «Βόρειους» και «Νότιους», αποκομίζοντας τον τίτλο του υποψήφιου σωτήρα της Ευρωζώνης. Οι μεν πήραν την δημοσιονομική πειθαρχία και τα μνημόνια που ζητούσαν, οι δε ελπίζουν σε μια αποκλιμάκωση των spreads και την σταδιακή κάλυψη του χρέους τους από την αγορά των κρατικών ομολόγων τους.

Όμως το σχέδιο και η προσπάθειες του Μάριο Ντράγκι για ένα ανθεκτικό και αξιόπιστο ευρώ, φαίνεται πως θα πέσουν στο κενό.

Αυτό τουλάχιστον... διατείνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που φιλοξενείται στον γενέθλιο χάρτη του και το οποίο προαναγγέλλει αστοχίες ή προδοσίες. Μάλιστα, τόσο ο Ποσειδώνας στο Ζυγό, όσο και ο Άρης στον Καρκίνο θα δεχθούν σχετικά σύντομα την «επίσκεψη» του Ουρανού και του Πλούτωνα, ξεδιπλώνοντας όλη την ενεργειακή «παραφωνία» τους. Οι ενδείξεις δεν είναι καλές ούτε στις προόδους, αφού κι εκεί αναμένουν με τα δικά τους όπλα ο Πλούτωνας και ο Κρόνος. Και τι να σου κάνει το «μπαζούκας», όταν απέναντι σου έχεις πυρηνικά;

Μια άλλη εκδοχή βέβαια είναι ακόμα χειρότερη, αφού θέλει τον πρόεδρο της ΕΚΤ έναν πολύ καλό ιντριγκαδόρο, που παίζει πονηρά παιχνίδια, για να ωφεληθούν συγκεκριμένοι κύκλοι και -γιατί όχι- ο ίδιος. Εξ άλλου ένας Δίας στο Σκορπιό είναι ο ορισμός της κερδοσκοπίας, πάνω μάλιστα στα «πτώματα» άλλων.

draghi_mario

Όπως κι αν έχει ο ρόλος του κ Ντράγκι για την Ελλάδα, είναι σε κάθε περίπτωση ύποπτος κι ανεπιθύμητος. Η γενέθλια σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στο Λέοντα, «πέφτει» πάνω στην γενέθλια αντίθεση Ήλιου-Κρόνου της Ελλάδας, προοιωνίζοντας μια σχέση χειραγώγησης και ελέγχου. Το ίδιο «έργο» το είδαμε και στον χάρτη του Στρος Καν, που μεσολάβησε για το «μεγάλο κόλπο» του Δ.Ν.Τ. αλλά και σε μερικούς ακόμη χάρτες μεγαλοστελεχών και επίδοξων «σωτήρων» της πατρίδας μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved