Νότης Σφακιανάκης: Έτοιμος να «τραγουδήσει» στη Βουλή;

Mέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει ακόμη πιο καυστικός και παρεμβατικός

Νότης Σφακιανάκης: Έτοιμος να «τραγουδήσει» στη Βουλή;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει με τις απόψεις του γύρω από κοινωνικά και πολιτικά θέματα και γι' αυτό, παρότι είναι «άσος» στο είδος του, δεν έχει παντού μόνον ...φίλους! Όμως για τον ενίοτε «ενοχλητικό» Νότη Σφακιανάκη εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η πραγματική αγάπη των θαυμαστών του που ποτέ δεν έπαψαν να τον στηρίζουν. Απόδειξη, η μόνιμα υψηλή θέση που καταλαμβάνει στο «Love and Hate» την διαρκή διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας show biz.

Δυναμικός Σκορπιός, με γνήσιο καλλιτεχνικό ταλέντο, αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την τριπλή σύνοδο Ήλιου, Άρη και Ποσειδώνα, ενώ ο «αιρετικός» Ουρανός στο Λέοντα, πριμοδοτεί την ιδιαίτερη στάση του απέναντι στα εγχώρια -και όχι μόνον- δρώμενα.

Μάλιστα, μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να γίνει ακόμη πιο καυστικός και παρεμβατικός, εξ αιτίας της συνόδου Ερμή-Άρη στον προοδευτικό του χάρτη, μια όψη ικανή να κηρύξει τον ...πόλεμο ενάντια σε ότι ο ίδιος θεωρεί άδικο ή λάθος. Και δεν αποκλείεται ο Νότης να ανοίξει τόσα μέτωπα, που πραγματικά θα είναι δύσκολο να τα ...μαζέψει!

Παράλληλα, την επόμενη διετία η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό, θα τον πιέσει να πάρει θέση και περισσότερες ευθύνες για μια σειρά από ζητήματα. Και η ενεργοποίηση του μπορεί να πάρει συγκεκριμένη μορφή με την συμμετοχή του σε έναν πολιτικό φορέα και την κάθοδο του στις εκλογές!

Όχι βέβαια πως θα βγάλει άκρη με όλα αυτά, ιδιαίτερα αν ο στόχος του είναι το να παρέμβει μέσα από το Κοινοβούλιο. Θα παλέψει, θα κουραστεί και τελικά θα ...απογοητευτεί, μην κερδίζοντας τίποτε άλλο από πικρές εμπειρίες.

Ίσως θα ήταν πολύ καλύτερα να ακολουθήσει το παράδειγμα του Απόστολου Γκλέτσου και να δηλώσει παρών μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη του νομίσματος, που δεν έχει να κάνει διόλου με την πολιτική. Ο Κρόνος δηλαδή, μπορεί να τον «στριμώξει» στα οικονομικά του και να του δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες ιδιαίτερα αν έχει πράγματα να κρύψει. Και σε αυτήν την περίπτωση η σύνοδος Ερμή-Άρη στον Τοξότη δεν θα σημαίνει παρά έναν νομικό πόλεμο με πιο αισιόδοξη προοπτική τον συμβιβασμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved