Ο Νίκος Αλιάγας στα ...πολύ πάνω του!

Γεννημένος στις 13/5/69 και ώρα 13:00 στο Παρίσι έχει τον Ωροσκόπο του στην αναλυτική Παρθένο και την Σελήνη του στον δυναμικό Κριό

Ο Νίκος Αλιάγας στα ...πολύ πάνω του!

Μετά τις συνεντεύξεις που πήρε από τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζων Τραβόλτα στη Σκύρο, ο Νίκος Αλιάγας συνεχίζει να διαφημίζει την Ελλάδα και τις ομορφιές της, ανεβάζοντας υπέροχες φωτό της πατρίδας μας στο twitter.

Και βέβαια με όλα αυτά ο δείκτης της δημοφιλίας του στο Love and Hate, την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr, έχει «κτυπήσει κόκκινο» διεκδικώντας με αξιώσεις την πρώτη θέση.

Επειδή όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο διαπρεπής performer ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, το οποίο είναι από τα πιο ευνοημένα μέχρι την ερχόμενη άνοιξη.

Γεννημένος στις 13/5/69 και ώρα 13:00 στο Παρίσι έχει τον Ωροσκόπο του στην αναλυτική Παρθένο και την Σελήνη του στον δυναμικό Κριό. Μια ακόμη πιο προσεκτική εξέταση αποκαλύπτει πως αυτήν την χρονιά ο διελαύνων Δίας βρίσκεται στον 10ο γενέθλιο οίκο του, οπότε όλα τα θέματα καριέρας και κοινωνικής ζωής έχουν πάρει τα πάνω τους. Και μπράβο του που με τις ενέργειες του φροντίζει να στηρίξει και την Ελλάδα!

ALIAGAS
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved